Haga Ladies Høsttur

Haga Ladies Høsttur til Sverige, 4.– 6. september

 

På årets høsttur skulle vi igjen besøke de nære Bohuslän-banene slik vi også gjorde i 2015. I håp om sensommervarme og godvær var årets tur ca 2 uker tidligere enn vi pleier. Strömstad GK skulle spilles på vei ned på mandag, Fjällbacka GK på tirsdag og Mjölkeröds GK på vei hjem onsdag. Her skulle vi konkurrere om å bli ”Dronningen av Sverige” – den med det beste sammenlagte resultat på disse 3 turneringene. TanumStrand Hotell i sjøkanten utenfor Grebbestad var valgt ut som bosted. Værmeldingen var ikke den aller beste, men vi krysset alle fingrene for i alle fall oppholdsvær.

 

MANDAG

25 rosakledde Haga Ladies møtte opp på  Strömstad GK til løpende start fra

kl 12.  Mye regn på veien ned, men heldige var vi som fikk oppholdsvær, tørr bane og flotte spilleforhold. Konkurranseform: SF.  Fra hull 18 kjørte vi rett til TanumStrand Hotell for installering og så det 19. hull foran peisen med litt god drikke i glassene.  Så hyggelig igjen å være på tur sammen med Haga Ladies.

Før middag premieutdeling i baren for dagens SF-konkurranse.

Vi gratulerer dagens vinnere:

Nr 1: 38 p Elllen D – hele 6 p foran nr 2 Putte med 32 p. Nr 3 med 30 p Annnegrete R. Nr 4 med 30 p Mona E.  Nr 5 med 30 p Grethe G og nr. 6 med 28 p Maggie.

3 birdies i dag og Ellen D stod for 2 av disse – imponerende med birdie rett fra bunker og i “koppen”. 1 birdie til Eva S.

Så var det en meget hyggelig og livlig middag i hotellet restaurant.

 

TIRSDAG

En grå dag uten regn og med fine temperaturer.  10 min kjøretur til Fjällbacka GK . Start fra kl. 10.34 og første flight stod da klare til å forsere elven på hull 1.

SF- konkurranse også i dag med innlagt NP og LD. Fantastisk flotte spilleforhold også her på Fjällbacka GK. Banen er lett å gå og mange godord om banen etter spillet – og det viste også dagens høye scores.

Direkte fra banen til det 19. hull før vi igjen hadde premieutdeling før middag.

For noen resultater! Hele 11 ble premiert og her måtte det høyde scores til for å få premie.

Nr. 1 med 41 p Annegrete R, nr 2 med samme poeng, men lavere hcp,  Putte.

Nr 3 med 38 p Mia L. Nr. 4 med 36 p Randi F.  Nr 5  også med 36 p Margaret P og nr. 6 med 35 p Merete J.

2 birdies i dag: Susan og Anne-Lise D.

NP på hull 3 var Anne-Lise med 1 meter.  LD på hull 17 var Susan med sin laaange drive.

Deilig middag også i dag med mye latter, hygge, vitser og moro.

 

ONSDAG

Utsjekking og 20 min i bil til Mjölkeröds GK – og nå startet regnet nøyaktig da første flight gikk ut rett før kl 12. Det ikke bare regnet, men silte ned sammenhengende og vi var alle godt “polstret” mot regnet, men ikke gøy å spille under slike forhold og derfor kun 9 hull på avslutningsdagen. Banen ble også stengt da. Våte og kalde møttes vi til litt mat og premieutdeling i restauranten.

Nr 1 med 14 p på 9 hull: Maggie. Nr 2 og 3 også med 14 p Mona E og Torill L.

Nr 4, 5 og 6 – alle med 13 p – Annegrete R.,  Eva S og Eva SF.

Ingen birdie-damer i dag

 

Annegrete

DRONNING AV SVERIGE 2017 med det beste sammenlagte resultat på disse 3 rundene ble Annegrete R – 84 p totalt. Kjempegrattis!!

 

En stor takk til arrangementskomiteen: Bjørg og Inger – mye jobb med både forarbeide og gjennomføringen. Rosakledd som svensk tjei – Mona E – med hyggelige ord delte hun ut presenter til Bjørg og Inger.

 

2017-turen – nok en meget vellykket tur – også takket være oss alle positive, sporty og humørfylte Haga-damer som alle er glad i å dra på tur sammen.

Se gjennom fotoene – gjenoppfrisk minner – eller se hva du ikke var med på.

Takknemlig hilsen fra oss alle til arrangementskomiteen.

 

/Kari

Haga Ladies Sverietur Høst 2017

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X