Haga Ladies Flaggturnering

Haga Ladies Flaggturnering 18. august 2015 – Formiddag

 

Endelig varmt og flott sommervær på en tirsdag. Rekordstor deltakelse med 36 Haga Ladies – alle utstyrt med hvert sitt rosa flagg og noen få spilleregler. Spilleform: Flaggturnering. Fantastisk flotte spilleforhold.

 

Aldri før har så mange kommet så langt med flagget i bagen –  hele 19 flagg stod plantet rundt på det 18. hullet. Fantastisk! Og 4 av damene hullet ut på det 18. hullet.  Ellen Røssum gikk seirende ut med laveste hcp, fulgt av Anne-Grethe Tronstad,  Hanne Kindt og Inger Hovind. 13 av flaggene stod godt plassert rundt på fairwayen på hull 17 og resten på hull 16 og 15.

4 birdies i dag: Inger Hovind på Rød 6, Ellen Røssum på Rød 8, Kerstin Thorstensen på Blå 2 og Liv Kerr på Blå 4. Og CP på Blå 2 var til slutt Torill Lid med 2,14 m.

Gratulerer til dere alle.

Litt ventetid i solen på terrassen fra de første kom inn – men om vanlig stor stemning på, under og rundt premieutdelingen.

 

Neste tirsdag står netto-slag-konkurranse på programmet. Vi sees da. 🙂

 

Premielisten er slik ut for årets Flaggturnering:

1. Ellen Røssum
2. Anne-Grethe Tronstad
3. Hanne Kindt
4. Inger Hovind
5. Margaret Bryn
6. Putte Rohde
7. Trine-Lise Evensen
8. Jorun Lie
9. Mona Evju
10. Liv Kerr
11. Kirsti Kolbeinsen
12. Karine Sandborg

 

Kari, 18.8.2015

__________________________________________________________________________

Haga Ladies Flaggturnering – Ettermiddag

 

Sjelden har vel så mange rosa flagg omkranset hull 9 på rød sløyfe som i dag . 24 damer var klare for årets flaggturnering! Alle hadde fått utdelt ferdiglaget rosa flagg med kyndig spilleveiledning. Tusen takk til Bjørg og Kari som hadde tilrettelagt for oss ettermiddagsdamer også – bra jobbet 🙂

 

Flaggturnering er en artig spilleform som nok setter både nerver og viljen til å slå lengst mulig i høyspenn. Man vil så gjerne, men akk så vanskelig det kan bli. Likevel smil og latter var det over hele linjen – og det til tross for kommentarer som “aldri har jeg spilt så dårlig”, “nå skal køllene selges”…. Men som dagens vinner sa: “Ikke gi opp”!

Lene Hammersland storspilte og kom helt til 15 cm fra hullet på blå 1! Utrolig bra spilt, Lene – og veldig bra og tålmodig jobbet gjennom “formsvikten”. Gigi fulgt ikke så langt etter, hun rakk å drive ut på blå 1, og på 3. fulgte Anne-Kari som akkurat hullet ut på rød 9. Og deretter kranset de neste 8 på listen greenen på rød 9. Nr 4 ble Eva S-F 20 cm fra hullet, nr 5 Eirin 30 cm fra, Cathrine H 69 cm fra, Tåve 4,86 fra og Kristin K 8,7 m fra. Og litt ned i bakken lå Inger-Johanne, Aase og Grete H på rekke og rad.

Dagens lucky looser kom omtrent rett fra protime og fikk absolutt ingenting til…. Siri, hull 7 slår du til neste år! 🙂
Anne-Kari hadde dagens eneste birdie og Jeanette kom nærmest pinnen på rød 8, nemlig 2,47 m fra.

 

Etter at Grete og Annegrete hadde “flådd” rundt på banen og plukket flagg, ble det hyggelig premieutdeling på terrassen.
Da er det bare å trene til neste ukes netto slag. Vel møtt 🙂

 

 

Haga Ladies Flaggt 18aug

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


X