Haga Ladies – endelig i sol

IMG_0539

4 blad birdie

IMG_0537

Dagens vinnere

Haga Ladies turnering tirsdag 9.6.

Endelig!! Solen skinte en tirsdag! Forrige turnering tirsdag 26. mai, ble dessverre avlyst pga regn. 36 damer stilte til start i solskinnet. Stemningen var på topp og scoren ble bra for veldig mange.

 

I A-klassen var det tre stykker som hadde 34 poeng. Beret Ringerike stakk av med seieren, med lavest handicap. På 2. plass kom Torill Lid og nr. 3 ble Margaret Bryn.

I B-klassen var det en suveren seier til Anne-Lise Dyb med hele 38 poeng. Nr. 2 ble Margaret Poulsen med 36 poeng og 3. plassen gikk til Mona Evju med 34 poeng.

Lengste drive var det Margaret Bryn som sto for og nærmest pinnen ble Chureerat Krefting med ca. 3 m.

Det gode været stimulerte tydeligvis til birdies. Hele fire stykker hadde birdies; Kirsten Andenæs og Margaret Bryn på hull 8, Mona Evju og Britt Vinje på hull 16.

GRATULERER TIL ALLE!

____________________________________________________________

Haga Ladies turnering tirsdag 9.6. – Ettermiddag

I dag sto stableford på programmet og 18 skjerpede ettermiddagsspillere stilte til start. Flotte spilleforhold – nesten sommer.

andunger

Og endelig dukket de søte små andungene opp også. Vi begynte jo nesten å bli redde for at alt anleggsarbeide på banen hadde jaget vekk andreparene. Gigi foreviget de små nøstene innimellom alle slagene – og sannelig greide hun ikke å få nok en birdie på rød 7! I tillegg var hun nærmest pinnen på rød 8, 4,20 meter fra.

 

Dagens suverent lengste drive hadde Siri på rød 2 (196 m) – greenen neste, Siri??? Flere med gode runder i dag. Sesong-“debuten” for Unni Gausel resulterte i beste runde for kvelden med 17 poeng, men så er da også den glade vinner observert på driving rangen et par ganger… Øvelse gjør mester. Flott 2. plass til Gigi med 16 poeng, nr. 3 Kristin T fortsetter sitt gode spill med 15 poeng, det samme hadde Eva H på 4.plass. Deretter 4 på 14 poeng – Kristin K, Anita, Aase og Ingrid.

For øvrig – sjarmerende andunger vil vi gjerne ha besøk av, men turgåere langs rød 5 bør holde seg laaaangt unna! Skummelt!IMG_4478

 

God stemning som alltid på premieutdelingen – tirsdag ettermiddag er “hellig”. Stor takk til Kristin x 2 for fin gjennomføring av turneringen. Neste tirsdag møtes vi til Sommergolf m/quiz… hvilket” sramblende” lag har best ferdigheter i både golf og quiz…..

Bilder fra Haga Ladies på ettermiddagen:

 

 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


X