Haga Ladies er i gang etter ferien!

Haga Formiddags-Ladies, eclectic

 

Ettersommerens turneringer startet tirsdag 4.august med SF-konkurranse og 24 påmeldte Haga Ladies stod på startlisten. Meteorologene truet med regn og regnbyger og vi var alle godt rustet til det. Men heldige var vi som slapp unna bygene og fikk en flott golfdag på rød og blå sløyfe som er i super stand.

 

Hygge og prat på terrassen i påvente av premieutdeling, som måtte tas inne pga en regnbyge. Mange var igjen og hyllet dagens vinnere.

Imponerende resultatet i klasse A. Merete J ble dagens vinner med 39 p., nr. 2: Marianne N med 37 p og nr. 3 og 4 – begge med 36 poeng: Gigi og Annegrete R. Flotte resultatet også i klasse B hvor Liv K gikk av med seieren med 35 p, nr. 2 og nr. 3 – begge med 33 p: Mona E og Anne Lise D. Nærmest streken-konkurranse på hull 9 og her var Putte nærmest med

94 cm.

Hele 5 birdies i dag: Kerstin T på hull 8, Gigi og Annegrete på hull 13 og Merete J og Kari J på hull 16.  Alle vinnere gratuleres.

Dagens turnering er også tellende sammen med SF-turneringen 11. august i egen Eclectic-konkurranse. Så her har vi mulighet til å forbedre resultatet på mange av hullene.

Vi sees til ny dyst neste tirsdag.

 

Kari, 4. august 2015


Haga Ettermiddags-Ladies, eclectic

 

Da er høstsesongen i gang – og om solen uteble så hadde vi i allefall Fru Fortuna på golfbagen i dag…. Bittelitt regn ble «beholdningen» til tross for dystre spådommer fra yr og Storm…

 

Første runde av eclectic-konkurransen ble suverent vunnet av Cathrine Hoen som formelig utklasset oss alle etter strålende spill, 21 poeng ble det! Grattis, Cathrine 🙂  Hele 5 poeng bak kom vi andre på rekke og rad, Annegrete ble nr 2 på 16 poeng, Gigi nr 3 på 15 poeng – samme poengsum hadde Aaase på 4. plass og Anne Kari hadde 14 poeng på 5. plass.

Dagens nærmest streken ble en «har kamp» med Anita L 4,99m fra, Inger-Johanne 4, 75 m, Gigi 4 m, Eva H 0,3 m og Grete H som til slutt viste «hvor skapet skulle stå» – midt på streken landet hennes utslag! Bra siktet, Grete!

Hull 8 hadde åpenbart en grei flaggplassering i dag – hele 4 birdier ble det her, nemlig Aase Marie, Monica, Grete og Annegrete.

Hyggelig premieutdeling som til og med kunne holdes utendørs på terrassen!
Vel møtt neste uke til del 2 av eclectic – og var du ikke med i første runde er det bare å melde seg på likevel 🙂

 

Annegrete, 4.august 2015

 

Haga Ladies 4aug

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Haga Ladies EM 4aug

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


X