Haga Ladies Åpningsaften 7. mai 2019

 

Damekomitéens 8 medlemmer ble presentert. Grete Halvorsen er gått ut av komiteen etter 4 år og fikk hyggelige ord og 2 Hagaglass.

Alltid hyggelig å møtes igjen på Åpningsaften – mange gjensyns-klemmer og høy stemning fra første stund. Hyggelig at også ”nye” damer var til stede.

Kirsten Fuglseth – styreleder for golfklubben – informerte om klubb- og banestatus og Vitamat serverte oss en velsmakende 3-retters middag.

 

Årets turneringsoversikt ble delt ut og Ragnhild gikk gjennom denne, forklarte litt om de forskjellige spilleformene denne sesongen og annen viktig info og oppfordret damene til å bli med.

Så var det tid for kåring av årets ”Inne-Lady”, som er den med høyest poengsum på sine 5 beste innendørsrunder. Annegrete kunne fortelle at 48 damer har vært med på innegolfserien (21 på ettermiddagen) og 32 damer har spilt 5 runder eller flere.  405 runder totalt er blitt spilt og det er ny rekord. Mye hygge, godt miljø og god golf gjennom vinteren ble nevnt.  (3 av damene har vært med på alle innendørsrundene) Annegrete inspirerte og oppfordret til at flere Haga Damer burde være med gjennom vintersesongen. Gratulerer til årets suverene vinner: Susan med totalt 214 p. Nr. 2 ble Anne-Grethe T med 211 p, nr. 3: Merete J  med 207 p. Heidi og Annegrete fikk stor takk for innsats og gavekort i proshopen – stor jobb har det vært  gjennom innendør-sesongen.

 

 

Heidi informerte om THGD (Team Haga Golf Damer) aktiviteter og hun oppfordret også til at flere damer melder sin interesse.

Heidi informerte også om ”Grill og Spill” som er nytt av året. Her oppfordres damer med 36+ i hcp og være med. Arrangeres hver tirsdag fra 14.5. – er gratis og 6 frivillige Haga Ladies er med som medhjelpere.

Bjørg informerte om høstens Sverige-tur 1 som i år går til St. Jörgen fra 2. – 4. september. Spill på Albatross (en bane nær St. Jörgen)  første dag og St. Jørgen GK  dag 2 og 3.  Invitasjon med nærmere info sendes ut i midten av juni.

Ragnhild fortalte at tur 2 går som tidligere til Strömstad fra 28.-30 september med spill alle dager på Strømstad GK. Invitasjon sendes ut i mai.

Ragnhild og Annegrete fikk også overrakt sine gavekort som takk for flott Bordeaux-vårtur-arrangement.

Etter utlodning fikk mange av damene en vårblomst med seg hjem

Vi ser alle frem til varmere vær og baneåpning 10. mai og håper på stor deltakelse på Haga Ladies turneringer denne sesongen.

Kari, 8. mai 2019X