Haga Ladies 5.juni

Haga Ladies formiddag – Stableford

 

Plutselig var det litt kjøligere vær etter en utrolig varm og solrik periode. Det var akkurat passe golfvær. Banen lider i tørken, men med ballplassering går det fint å spille. Deltakelsen denne tirsdagen var også høy med 48 formiddagsdamer og 20 om ettermiddagen.

 

Det var fire spillere med 19 poeng i A-klassen. Da ble det handicapet som avgjorde og Lise Haye stakk av med seieren. Nr. 2 ble Ellen Røssum, nr. 3 Inger Hovind og nr. 4 Elin Uhre Schjelderup. Nr. 5 med 18 poeng ble Kari Dahl Lunner.

I B-klassen vant Elisabeth Solbjørg med 20 poeng! Nr. 2 ble Bente Falstad med 18 poeng fulgt av Ragnhild Bøhn, 17 poeng. 4. plassen tok Margaret Poulsen med 16 poeng, samme poengsum som Hege Aasheim som kapret 5. plassen.

 

Det var kun én birdie i dag; Anne Haukeland på Rød 2! Lengste drive endte opp hos Anne-Grethe Tronstad. Nærmest pinnen ble til slutt Hege Aasheim med 1,77 cm fra hullet. Gratulerer alle vinnere!!

 

Neste tirsdag skal vi teste oss i netto slaggolf, der vi må hulle ut eller legge til fem slag på hullets par. Våre tildelte slag blir trukket fra det endelige resultatet. Det blir spennende! La oss håpe på noen regnfulle netter 🙂

 

// Heidi


Haga Ladies ettermiddag – Stableford

 

Fortsatt en bane badet i strålende ettermiddagssol – men, du verden – det var rene «sibirkulden» som feide inn over fairwayene, spesielt rød 9 i skygge ble riktig så kald. Sånn er det når vi er blitt så vant til tropesommer ?

 

Spillet denne tirsdagen bar slett ikke preg av kulde, her var mye som varmet –  og varmer gjør også stemningen på terrassen i påvente av premieutdeling – her er bare positive, blide, glade damer – herlig. Og veldig gledelig med stadig nye ansikt, denne gangen velkommen til Vibeke Sundene som knapt har spilt på Haga, men «gutser» på med nærmest å debutere i turnering!

 

Hele 5 birdies bød dagens «fangst» på, Anne-Lise åpnet like godt med birdie på første hull, gul 4. Så fulgte nykommer Beate opp med birdie på gul 5, det samme hadde Kristin K, mens Aase Marie fikset det på gul 6 og Elin R på rød 8. Beate hadde også lengste drive på rød 9, en knapp meter foran Elise. Aase Maries birdie på gul 6 var dessuten nærmest pinnen, bare 1, 95 m fra.  Og dette var utvilsomt Aase Maries dag, for sannelig tok hun ikke hjem sammenlagtseieren også, på hele 21 poeng – et velfortjent grattis til deg ? Kristin K spilte stødig og ble nr. 2 på 19 p, tett fulgt av trioen på 18 poeng, nemlig Annegrete på 3. plass, Beate på 4. og Gunilla på 5. Anne-Lise S ble nr. 6 på 17 p og Tanya nr. 7 på 16 p. Vel blåst til alle spillere ?

 

Neste uke blir det noe vi egentlig spiller altfor lite av, nemlig netto slaggolf – så bare meld deg på i Golfbox – vi sees ?

 

//Annegrete

Haga Ladies 5.juni

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X