Haga Ladies 30. juli

Haga Ladies – 30. juli – stableford

 

Ettersommerens turneringer startet denne tirsdagen. Fra søndagens tropevarme med 30 grader til småregn og temperaturfall ned til 14 grader. Paraplyen ble dagene før benyttet mot solen, men i dag var det opp med paraplyen mot regnbygene.

 

Formiddagsturneringen

SF-konkurranse med kun 17 deltakere på startlisten – mange avmeldinger i siste liten.

Men en fin runde ble det for oss alle på banen som er i topp stand.

Gul og Rød sløyfe ble spilt.

 

9 deltakere i klasse A og 3 ble premiert: Gratulerer til Annegrete R med vinnerresultat

34 p, samme poengsum som nr. 2 Beret R. Nr. 3 like bak med 33 p var Torill L.

8 deltakere i klasse B og vinner med 31 p ble Anne Marie R, nr. 2 med 29 p Anne Margrete L og nr. 3 med 26 p Randi F.

CP-konkurranse på Gul 6 og utrolig nok var ingen av de 17 deltakerne på greenen – det har vel aldri skjedd før i en Haga Lady-konkurranse.

LD på Rød 2 hadde Anne Cathrine R med sin superlange drive.

Ingen birdies i dag.

Dagens heldige var Kari DL, Grete H og Kari J.

Hyggelig overraskelse fra Vitamat og Wiesiu og Karolina som serverte pyntet kakestykke med stjerneskudd til «fødselsdagsbarnet» Randi. Og selvfølgelig tro damene til med bursdagssang.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

/kari

 

 

Ettermiddagsturneringen

 

Også her måtte 10 damer frem med paraplyer og regnutstyr. Men glade, golfende damer som våger å trosse vær og vind får som oftest godt betalt – for etter noen småregnende hull ble det riktig så bra.

 

 

Damene hadde brukt sommerferien på forskjellig vis – med forskjellig oppladninger og treningsmetoder – alt fra opphold i tropisk farvann med litt golf på kunstige greener til nærspillstrening i et av verdens mest legendariske golfland, Irland. Oppskriften bør kanskje tas til etterfølgelse for Susan og Anne Lise spilte godt og stødig og kom på 1. og 2. plass med hhv 20 og 18 poeng. Grete H som også hadde spilt formiddagsturneringen, ble nr. 3 på 17 p. En velfortjent vinnertrio – grattis!

 

 

I motsetning til formiddagens spill og closest to the pin, var det opptil flere som kom på greenen på gul 6, også her var Susan best med 2,09 m fra pinnen – men, ble det birdie? Nei, ingen birdies på noen av ettermiddagsdamene heller. Tanya vartet nok en gang opp med en superdrive på gul 8, sikkert ca. 225 m, fantastisk! Men en liten honnør må gå til dagens sannsynligvis nest lengste – Anne Lise S – som også fikk opp en flott drive på drøye 200 m. Dyktige damer!

 

 

En annen hyggelig premie tilfalt «Dagens heldige», nemlig Cathrine H som kom ens ærend inn fra ferie- og hytteliv i Sandefjord for å være med på ettermiddagsturneringen! Kjempehyggelig!

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi sees til ny dyst neste tirsdag 6. august. Da arrangeres sesongens Rosa Ball-turnering. Meld dere på i Golfbox.

 

 

ARX