Haga Ladies 26.juni

Haga Ladies – 26. juni 2018 – Nabogolf på Grini GK

 

Denne tirsdagen var Grini GK vertskap for Nabogolf-turneringen. 64 damer på startlisten (27 fra Grini GK, 7 fra Bærum GK, 10 fra Oslo GK og 20 Haga Ladies.) En fantastisk flott og varm sommerdag og det var et yrende liv rundt klubbhuset av spilleglade damer. Et flott opplegg hadde Grini GK’s damegruppe med Trine Grønn i spissen laget. Vi fikk alle et personlig skriv om dagens spilleform, regler og annen informasjon. Shotgun-start med 2 flighter på hvert av de 9 Grini-hullene og vi skulle spille 2 runder.

 

Nabogolfen er en uhøytidelig turnering som går på omgang mellom Bærum GK, Grini GK, Oslo GK og Haga GK. Fantastiske greener på alle hull, mens fairwayene var tørre og ikke i beste stand. En lang 5-timers runde ble det til tross for at det gled bra mellom flightene. Goodie-bag-overraskelse ble levert underveis.

Vi konkurrerte i 3 klasser: Klasse A (til og med 21,9 i hcp) spilte nettoslag og ballen måtte hulles ut.

Klasse B (22 – 26,9 i hcp) og  klasse C (27 til 36 i hcp) spilte Stableford.
Yrende liv på terrassen i påvente av premieutdelingen. Kaffe og deilig kake ble servert.

 

Haga Ladies i toppen av resultatlisten i alle 3 klasser.

A-klassen. Seier til Anne Cathrine R med totalt 69 slag (tilsvarer 37 p SF), nr. 2 Sidsel Line Langmyhr fra Grini GK med samme resultat 69 slag og nr. 3 med 71 slag Helga Slørdahl også fra Grini GK. Eva Blomberg J ble nr. 4 – også med 71 slag.

B-klasse ble vunnet av Hanne Svagård fra Grini GK med 37 p, mens Randi F ble nr. 2 med samme poengsum. Nr. 3 Ingeborg Vestel fra Grini GK, hun også med 37 p.

C-klassen ble vunnet av Kari J med 37 p, nr 2 med 32 p Delores Guggenheim fra Grini GK og nr. 3 Ingunn Hirth J med 29 p.

3 konkurranser under veis – hvor hver av oss hadde 2 sjanser i og med at vi spilte 9 x 2 hull:

CP på hull 2 var Anita Strindberg fra Oslo GK  og CP på 2. slag på par-4-hullet – hull 5 var Grete Ellefsen fra Bærum GK.  LD på hull 7 var Heidi KH med sitt superlange utslag. Kobro KoKH

7 birdie-damer denne dagen.

 

Stor takk til dagens arrangements-komité for en flott gjennomført turnering. Neste år er det Oslo GK som står som arrangør av Nabo-golf-turneringen.
Siste turnering før Haga Ladies-turneringene tar sommerferie  blir tirsdag 3. juli: Morogolf med kast.

 

/Kari


Haga Ettermiddagsladies 26. juni

Hvilken sommerkveld – hvilket spill. Bare sol og glede alt sammen. Hele 10 av 16 spilleglade damer oppnådde 17 poeng eller mer på ettermiddagens stableford-runde på gul sløyfe. Tydelig at damene er i form.

 

Og den som er i aller best form for tiden er Susan! Hun storspilte igjen og oppnådde svimlende 26 poeng – og det til og med etter en liten down-periode på hull 7 og 8. Blant superproffene jager de etter 59-runder – her, på vårt nivå, ville jo det å bryte 30-poengsgrensen på 9 hull ha vært en tilsvarende milepæl. Tror du ble litt redd for akkurat det, Susan så du syntes du må legge inn et par små bogeys, sånn for sikkerhets skyld. Utrolig bra spilt – vi gleder oss til fortsettelsen! Og de var ikke snauere de på plassene etter – Inger-Johanne, som også er i form og spilte veldig bra, ble nr. 2 på supre 21 p. Kristin T begynner å bli dus med nye køller og ny sving, herlig 3. plass med 20 p. Et stort grattis til Mona BK som også fikk 20 p og ble nr. 4. Du er et fantastisk eksempel til etterfølgelse, Mona – måtte vi alle bevare din både spilleglede, spilleferdigheter og spillehumør når vi når tilsvarende alder J Aase Marie fortsetter å spille bra, denne gang 5. plass med 19 p, mens Cathrine H tok siste premieplass med 18 p på 6. plass. Kanskje noen og enhver som er glade for at rundene nå for tiden ikke er hcp-regulerende J

 

Fire birdier ble det i dag også – Kristin T hadde to, en på gul 5 og en på gul 7, Susan gjorde birdie på gul 2 og Cathrine H på gul 1. Cathrine hadde også dagens lengste drive på gul 5, mens nylig hjemvendte Evita hadde nærmest pinnen på gul 6 med 2,90 m. Et stort tusen takk til stand-in-arrangør Tanya J

 

Neste uke avsluttes første del av sesongen med et av årets høydepunkt – den utfordrende «morogolf m/1 gratis kast». Meld deg på – vi sees til kåringen av kveldens beste kaster J

/AR

Haga Ladies 26.juni

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X