Haga Ladies – 20. august – SF + Eclectic

Hele 54 Haga Ladies på startlisten denne tirsdagen – 36 på formiddagen og 18 på ettermiddagen. SF-konkurranse som også teller i egen Eclectic-konkurranse sammen med turneringen neste tirsdag.

Nok en tirsdag med uviss værmelding, men med været på vår side ble det flott spillevær med sol/vind og bra forhold på banen.

 

Formiddag

 

Blå/Gul sløyfe ble spilt. Litt ventetid blir det med 36 startende, men alltid hyggelig i solen på terrassen i påvente av premieutdelingen.

Av de 18 påmeldte i klasse A spilte Hanne K nok en superrunde og fikk vinnerresultat 37 p!

Nr. 2 med 35 p ble Merete J og nr. 3 Beret R med 34 p. 10 av damene med resultat 30 p og over.

Også 18 påmeldte i klasse B og her ble Anne Margrete L nr. 1 med 35 p. Ingunn HJ ble nr. 2 med 32 p og nr. 3 med 31 p ble Mia L.

 

2 Birdie-damer fikk sine små premier: Merete J på Blå 2 og Anne Cathrine R på Blå 4.

 

Også i dag NP og LD-konkurranse.  NP på Blå 7 med 3,90 m var Merete J og LD på Gul 5 var Brith J.

Dagens heldige ble i dag Elisabeth RN.

Alle vinnere gratuleres.

 

Mange var ikke fornøyd med sitt spill/resultat i dag og har mulighet til forbedringer neste tirsdag. SF-konkurranse og i tillegg premieres den beste i Eclectic-konkurransen fra 20. og 27. august.

 

/Kari

 

 

Ettermiddagsturneringen

 

Flere gode resultater på ettermiddagen også med bl a to nedskrivninger. Spesielt hyggelig at noen av dem som har slitt litt med å få til en bra runde, endelig fikk klaff i dag. Veldig gøy.

Dagens glade og meget velfortjente vinner ble Cathrine H med 20 p. Bare poenget bak etter nok en fin runde, Anne-Lise S., mens Hilde M inntok en fin 3. plass med 18 p. To på 17 p, nemlig Annegrete og Ina. Tre på 16 p, nemlig Susan, Grete H og Tove CH.

Anne-Lise var førstemann til både nærmest pinnen på blå 7 og lengste drive på blå 9, men ulempen med å gå i første flight er at det kan komme noen bak…. Nærmest pinnen kom nemlig Susan, 12,54 m fra. Og til tross for en superdrive av Elise, så tok Anne-Kari DM lengste drive nok en gang. Neste gang, Elise….

Ingen birdier i dag heller.

 

For oss alle – uansett god eller mindre god runde i dag, neste uke nye muligheter til å sette sammen en topp eclectic-runde. Og husk – du er med i eclectic-konkurransen om du bare kunne spille i dag, eller bare neste gang. Så meld deg på! Vanlig stableford-runde i tillegg.

 

/AR

 

 

 



X