Haga Ladies 17. september

Formiddag: 3 køller og putter

Ettermiddag: Texas Scramble

 

46 Haga Ladies påmeldt på turneringene i dag – 34 på formiddagen og 12 på ettermiddagen. Flott spillevær med sol, men sur og kald vind. Vi var alle godt kledd og positive som alltid: dette skulle bli en fin runde.

 

Formiddagsturneringen: 3 køller og 1 putter

Med 3 køller og putter i bagen var for de aller fleste noen av køllene sterkt savnet, men for noen av premievinnerne ble det likevel relativt høye scores. På grunn av den kalde vinden ble det samling og premieutdeling i kafeen i dag.

Vi spilte Blå/Gul sløyfe og konkurrerte i 2 klasser.

Dagens vinner i klasse A ble Eva MS med 33 p og fra 2. – 8. plass hadde alle 31 p: Merete J, Ellen D, Maggie B, Lise H, Hanne K, Torill L og Mona E.

Klasse B ble vunnet av Kari J med 33 p, nr. 2 Anne Marie R også 33 p, nr. 3 Kari DL 31 p og nr. 4 Mia L 28 p.

NP-konkurranse på 2 hull i dag. Merete J var nærmest på Blå 2 med 3 m og Liv K nærmest på Gul 6 med 3,42 m.

1 birdie stod Mia L for på Gul 2.

Dagens heldige ble Ellen R.

 

Lagspill på formiddagen med Texas Scramble neste tirsdag 24. september – meld dere på i Golfbox. Premieutdeling på kveldens avslutningsaften.

 

/kari

 

Ettermiddagsturneringen: Texas Scramble

Så var det ubønnhørlig slutt – sesongen 2019s aller siste ettermiddagsturnering sto på dagens program. Nydelig spillevær, fine baneforhold, men bitende kaldt – høsten føltes absolutt i anmarsj. 12 damer dannet 3 lag og skulle spille alltid like morsomme og underholdende Texas Scramble. Her er det skikkelig teamwork som gjelder og ikke minst det å gjøre de taktiske valg. Og det spennende er at du kan spille ballen fra steder du kanskje ikke vanligvis gjør. Hvilken herlig selvtillits-boost å ligge mye nærmere greenen enn du «normalt» gjør.  Topp innsats hos alle lag gjorde resultatlisten svært spennende, så «fin-regning» måtte til. Med 1 bogey og resten par stakk Vibeke S, Ingrid S, Aase Marie og Annegrete av med seieren på -12. Samme resultat hadde også nr. 2 Kama, Eli, Cathrine H og Tåve H, men med litt dårligere siste 6 hull. Nr. 3 ble Anne-Lise S, Hilde M, Tove CH og Kjersti L på -8.

Cathrine H var nærmest pinnen på blå 2 med 457 cm J. Mens «dagens heldige» ble Tove CH.

 

Veldig hyggelig med ytterligere tilskudd til Haga-damene – hjertelig velkommen til Eli Skrøvset som sporty kastet seg ut i konkurransen strakes etter innmelding.

 

Stor takk til alle ettermiddagsdamer for nok en kjempehyggelig sesong.  Det er bare å begynne å glede seg til innendørssesongen, men aller først sees vi på avslutningsmiddagen J

 

AR

 

 X