Haga Ladies 12. mai – Åpningsturnering

Årets  Texas Scramble–åpningsturnering hadde hele 36 damer på startlisten på formiddagen og til tross for dårlig værmelding var det ingen som ”kastet inn håndkle” i siste liten. Hyggelig at mange nye damer var med i dag. Banen var våt og tung etter mange dager med nedbør.  Heldigvis slapp vi unna de store regnbygene – kun et par småbyger måtte vi slite med. Fantastisk flotte greener og mange hadde sitt første møte med ”nye” blå hullene.

 

9 lag – alle 4-er flighter – stilte opp til shutgun-start kl. 10 på Rød/Blå sløyfe. Det yret av spillelystne damer – alle kledd for regnværet som var meldt. Premieutdelingen måtte tas inne i dag og restauranten ble tatt i bruk. Kaffe og vaffel til alle og hyggelig at mange ble igjen.

Vinnerlaget besto av Heidi, Randi, Brynhild og Ingunn som gikk av med seieren med resultat 67 slag (-4). 2. premie – også med samme resultat: Anne Lise, Chureerat, Grethe og Young Sook. 3. premie med 69 slag (-2): Margaret P, Hanne, Mia og Gry og 4. premie med 70 slag (-1):Torill, Kari E, Kathrine H og Karine. Se fotos av vinnerlagene under.

 

CP på hull 8 Rød sløyfe var Anne Lise med 2,23 m. Alle formiddags-vinnere gratuleres.

Vi håper å se mange på SF-turnering neste tirsdag.

 

Damekomitéen v/Kari

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

 

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


X