Haga Ladies 11.august

Haga Ladies Formiddag

32 Haga Ladies på startlisten. SF-konkurranse samt 2. del av Eclectic-konkurransen. Sommersolen uteble også denne tirsdagen – det ble gråvær og kun litt småregn mot slutten av runden for de siste startende.

 

Flotte spilleforhold slik det har vært i hele sommer. Været får ta skylden for at vi måtte trekke inn i kaféen etter endt runde. Alltid like sosialt og hyggelig i påvente av  premieutdelingen. I dagens SF-konkurranse var det mye bra spill og best av alle var Jorun L med fantastisk resultat på 38 p i klasse A. Ikke langt bak Anne-Grethe T med 35 p og Inger-Ma J med 33 p. Hele 20 deltakere var med i klasse A i dag.
Flotte resultater også i klasse B, som ble vunnet av Ragnhild B med 37 p, fulgt av Liv K og Mona E – begge med 35 p.
Lengste drive på hull 2 hadde Heidi og CP på hull 8 ble til slutt Grete H med 73 cm. Grete fikk også Birdie på dette hullet. Dagens 2. birdie gikk til Torill L på blå 7 (hull 16).

 

Eclectic-konkurransen som gjaldt de 2 turneringene 4. og 11. august ble vunnet av Merete J med 46 p, nr. 2 Ragnhild B med 45 p og Anne-Grethe T nr. 3 med 44 p.

 

GRATULERER til dere alle.

Neste tirsdag – 18. august – er spilleformen FLAGGKONKURRANSE – vi sees da.

 

Kari 12.8.

_______________________________________________________________________________________________________

Haga Ladies ettermiddag

I dag sto 24 «kamp»-glade ettermiddagsdamer på golf-streken  i siste runde av eclectic-konkurransen. Noen hadde med seg bra poeng fra forrige uke, andre måtte bare spille hva «remmer og tøy» kunne holde i håp om å ta igjen Cathrine H som ledet med 5 poeng. Men golfen er lunefull – den gir oss ikke alltid så mange poeng vi ønsker – og det motsatte, plutselig flyter alt.

 

Kristin T hadde en sånn dag da mye stemte og klarte å utnytte de svake hullene fra forrige uke til det bedre. Sluttsum ble 23 poeng og verdig vinner av eclectic-konkurransen! Bra spilt, Kristin.

Gigi, Cathrine og Anne-Kari fikk alle 22 poeng – så «close race» ble det definitivt!

Dagens beste stabelford-runder hadde Gigi  og Kristin, begge med 20 poeng, men med Gigis bedre hcp vant hun foran Kristin. Veldig hyggelig 3. plass til Anne T med 19 poeng. På plassene 4 til 7 fulgte Tanya og Aase på 17 poeng, Inger-Johanne 16 poeng og Jeanette 15 poeng.

 

Grete H som også spilte formiddagens konkurranse, hadde da nærmest pinnen på rød 8 – hun lyktes nesten på ettermiddagen også, men Aase «snek» seg en halvmeter nærmere ( 4,83m fra pinnen).  Lengste drive og kanskje med dagens mest superheldige sprett, hadde Anne-Kari på rød 2 – herlig drive! Gigi fortsetter sitt birdie-race, denne gang på rød2 og rød 9, begge putter satt fra semigreen! Dyktig!

Premieutdeling på terrassen med kaffe og vafler til alle.

 

Neste uke er det flaggturnering – en morsom konkurranseform du ikke bør gå glipp av – meld deg på i Golfbox!

 

Haga Ladies 11aug

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Haga Ladies EM 11aug

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


X