Haga Ladies 11. juni – Greensome

 

Greensome innebærer at begge spillere slår ut hver sin ball, så velger man beste utslag og spiller deretter annenhver gang på den samme ballen. Dette trodde vi var meget lett, men nei – her kom ballen både i bunker og i bekker og vann og medspilleren måtte så (om mulig) ordne opp.

 

Haga Lady formiddag

Ustabilt vær har det vært de siste dagene, men heldige var vi som fikk sol/skiftende skydekke og flott spillevær. Grønn og fin bane og nå var det tørket opp på fairwayene.

5 av de beste lagene ble premiert – gratulerer til Bjørg HG og Ragnhild B som vinnere med 29 p. Nr. 2 med 26 p ble Brith J og Brynhild R og nr.3 med 24 p Kari DL og IngerMa J.

Nærmest pinnen på 2 hull i dag: Nærmest på Gul 6 var Susan B med 2,59 m og Elisabeth RN på Rød 8 med 2,86 m.

 

 

Haga Lady Ettermiddag

Ja, ja – hvor lenge var Adam i Paradis???? I år må vi åpenbart ha inngått en stilltiende avtale med regngudene – for hvor mange tirsdager kan vi få med regn???!!! Første flight var heldige – de kom inn uten å måtte åpne paraplyene, mens for resten av oss ble det etter hvert en svært så våt fornøyelse.  Men tappert ble det kjempet – riktignok har de fleste av oss hatt bedre spilledager. I dag var det også en åpenbar fordel å hete Marie, for kanskje de samme værgudene hadde bestemt at i dag skulle alle som het Marie vinne…. Anne Marie R og Aase Marie H spilte suverent og vant soleklart på 18 p. Rene utklassingssifre for lagene på 2. og 3. plass fikk begge 15 p. Kama og Jorunn F ble nr. 2, mens Tanya og Gro W ble nr. 3. Selv om birdie ikke tellet i dag så satte «rookie» Elisabeth R en nydelig birdie-putt på gul 2, mens «Marie x 2» gjorde det samme på gul 6.

Dagens lengste drive hadde Tanya på gul 7, mens Kjersti L var nærmest pinnen på gul 4 med 2,01 m. Til slutt trakk vi ut «Dagens heldige» som ble Siri A.

 

 

Velkommen St. Hans-fellesturnering formiddag/ettermiddagsspillere neste tirsdag 18. juni. Meld dere på via Golfbox.

 X