Haga I – Ubeseiret vinner!

Haga sitt 1. lag – Ubeseiret i Klubbserien 2016!

Hagas lag i 1.divisjon er en soleklar vinner sammenlagt. Siste runde ble spilt søndag 18.sept.

 

Tekst: Kjetil Torsvik

 

Match 1. Knut Lykke og Pål Berg

Eimen av en vel(Lykke)et Haga Gents event kvelden i forveien hvor noen åpenbart hadde vinner(Lykke) og kan se frem mot en tur til Marokko neste vinter, var startskuddet  for første flight ut denne Søndag ettermiddagen. Motstandere fra Oslo GK var høflig hilst på borte på 1 blå tee. En senior mann med mørke solbriller fra vår nabo i øst med 2 i hcp fyrte av en kanondrive og før vi viste ord av det var gjestene plutselig 1 opp. Haga svarte med Birdie på hull 2 og kunne senke skuldrene litt igjen. Etter det var Haga enten All square, 1 eller 2 opp i resten av matchen. Gjestene gjorde det de kunne for å beskrive danse steppene i noens forover sving, uten at det trikset hjalp. En Birdie på Rød 4 gjorde susen. Motstanden var egentlig litt seig og vi var bare 1 opp etter Rød 6. Men par deling på hull 17 og dermed Dormie gjorde at matchen kunne enten vinnes eller deles for vår del på hull 18. Matchballen fra Lykke var en fantastisk 5 meters Par putt etter en chip fra høyre rough. Med 2&0 seier var Haga var ubeseiret igjen!

 

Match 2. Gigi Froskjær og Marianne Mancini

Haga gikk i en rask ledelse med to birdier fra Gigi. De neste hullene la kampen å vippet, før Haga gikk opp til tre over  før runding etter en lang putt fra Marianne. Andre runde startet også bra, men Oslo slo tilbake på hull 11. På hull 12 la Oslo godt an til å redusere ledelsen til 2, men Gigi satt et flott chip og vant hullet.  Marianne fikk med par på neste hull en ny seier og da holdt deling på hull 14. Haga vant klart med 5 over med 4 hull igjen.

 

Match 3. Kjetil Torsvik og Bobby Bastviken.

Oslo startet med 2 birdies. Kristin puttet for eagle, bommet så vidt og satte en enkel birdie. På hull 2 chippet Erik fra Oslo rett i koppen fra 20 meter. Bobby svarte bra på front,  dro lasset for Haga og vi var even etter 9 spilte hull. Kjetil kom godt i gang etterhvert, og utfylte Bobby utmerket. Sammen klarte Hagas ankermenn å vinne matchen på det 18.hullet med resultatet 1/0.

 

Takk til alle som har deltatt i 2016

Kjetil Torsvik (lagkaptein 2016)
Knut Lykke
Marianne Mancini
Pål Berg
Per Fjordheim
Tom Ole Andersen
Fredrik Myhre
Nils Elias Grønningsæter
Remi Andersen
Bobby Bastviken

 

Litt info om Klubbserien.

Klubbserien er seriespillet for klubblagene. Seriespill for lag er morsomt, veldig sosialt og spennende. Dette er påstander som de aller fleste som har spilt Klubbserien kan bekrefte. 2016 er femte sesong med Klubbserien. Det hele begynte i 2012 med seks klubber på Østlandet. I 2013 ble det gjennomført en større pilot med utvalgte klubber over store deler av landet, og i 2014 ble Klubbserien tilgjengelig for alle klubbene.

I Klubbserien har klubbene muligheter til å ivareta og utvikle sine medlemmer, ikke bare de som allerede er hekta på konkurranser, men også alle de som synes det er morsomt å konkurrere med klubbens logo på brystet (uavhengig av alder, kjønn og nivå). Hver klubb kan melde på og stille flere lag i hver divisjon.

1-div-vinnerlaget-2

Fra v: Kjetil, Pål, Bobby, Knut, Gigi og Marianne

 X