Haga i lagserie

I år igjen har Toppgolf invitert til lagspillserie for damer. Kjempehyggelig arrangement med forskjellig bane hver gang. To damer spiller sammen på hvert lag og det spilles foursome, stableford med 3/4 hcp.

 

Lagpremie til beste lag etter hver runde, og i tillegg premieres longest og closest. To runder har allerede vært avviklet før jul, og Haga stiller som alltid riktig så kvinnesterke. Sist onsdag, 17. januar, stilte vi med hele 8 lag, til sammen 16 damer. Kjempebra! Losby stilte med ett lag, likedan Nordhaug. Banen som ble spilt var Hapuna på Hawaii og det ga suverene scorer. Ragnhild Bøhn og Anne-Grethe Tronstad vant på fantastiske 45 p foran Losbys damer på 44 p. Hederlig 3. plass til Gry Borg og Ann Kristin Skretteberg på 42 p, mens Heidi Kobro Hals og Randi Færden ble nr. 4 på 41 p. I tillegg hadde Merete Johnson closest og Gunilla Traberg longest.

 

Stort bedre kan det ikke gjøres, damer!! Neste lagspillrunde er 21. februar, og det er fortsatt ledig plass. Hele serien avsluttes med individuell turnering onsdag 21. mars, også her er det mulighet for flere spillere. Har du lyst har du lov! 🙂X