Høsttur Ettermiddagladies

Haga Ettermiddagsladies Høsttur til Strømstad 22-24. september

Et årlig evenement for Haga Ladies er høstturen til Sverige. Stort sett går den alltid på ukedager og har dermed gjort det vanskelig for de yrkesaktive å delta. Men i år, for første gang, var det endelig duket for en tur nr. 2, en «ekte» helgetur. Damekomiteens leder, Ragnhild Bøhn, sto for opplegg og regi. 16 sprudlende, glade, golfende Haga-damer ble med på turen som gikk til Strømstad med overnatting på Strömstad Spa & Resort. Seks ankom fredag med en hyggelig uformell golfrunde på Strömstad, mens de resterende 10 kom lørdag formiddag.

 

LØRDAG

Første offisielle runde i kåringen av Haga Ettermiddags-dronning av Sverige gikk på Strömstads hyggelige bane. Brukbare spilleforhold til tross for lett dusk og litt våt bane. Scoren ble det så som så med, men Ina Grieg Eide gikk seirende ut etter en flott runde på 30 p. Hakk i hel, poenget bak kom både Hanne Røed og Elise Hestø, men med litt bedre hcp ble Hanne nr. 2 og Elise nr. 3. På 4. plass med 27 p kom Tåve Heggom, mens Putte Roede fortsatte det gode spillet fra forrige Sverige-tur og ble nr. 5 med 25 p.  Hanne og Elise hadde tydeligvis lagt opp til å dele «godene» seg imellom – Hanne fikk lengste drive og Elise var nærmest pinnen. Ragnhild inviterte så til vorspiel med dagens premieutdeling og høytidelig kåring av årets Haga Ettermiddagslady. Under stor jubel ble Aase Marie Haugen utropt til verdig vinner med 76 poeng (og tellende stableford-runder på hhv. 20, 20, 19 og 17 p) – og fikk både vandrefatet, gavekort i Proshopen på kr. 1000 og Haga Ladies-cap. Aase Marie kunne dessverre ikke delta på Haga-damenes avslutningsmiddag så da var det ekstra hyggelig å kunne overrekke trofeet med så mange ettermiddagsdamer til stede. Et stort grattis til Aase Marie og alle dagens premievinnere.

 

SØNDAG

Søndag forflyttet vi oss til søkkvåte, egentlig høyst uspillbare Dynekilen, riktignok fikk vi kr 50 i avslag på greenfee, men med fairwaygress som et langhåret gulvteppe og reneste hengemyr å gå på, ble spillet heller en parodi. Men humøret var på topp og innsatsen formidabel. Anne-Lise Sognnes greide til og med å forbedre resultatet fra dagen før med hele 7 p og vant dermed dagens runde på 28 p. Deretter fulgte 4 damer på 24 p, hhv. Annegrete Ringdal, Anne Cathrine Ramm, Hanne Røed og Ina Grieg Eide. Igjen var Hanne frempå på nærmest pinnen og lengste drive – denne gang ble det nærmest pinnen på hull 10, bare 90 cm fra pinnen. Annegrete hadde lengste drive på hull 18.

Etter endt spill samlet vi oss i kafeen til suppe og premieutdeling. Alle hadde hatt med seg en innpakket premie som ble lagt på premiebordet. Og Ragnhild fortok igjen en lystig premieutdeling som kulminerte i jublende kåring av den første Haga Ettermiddags-dronning av Sverige – nemlig Ina Grieg Eide med totalt 54 poeng. Vel fortjent, Ina og gratulerer til deg! Hanne havnet bare poenget bak, mens Anne-Lise stakk av gårde med 3. plassen med 49 poeng. Vel blåst av alle!

 

Stor takk til sporty, positive Haga-damer med Kerstin, Putte, Hanne, Elise, Anne Cathrine, Sidsel, Wenche, Solbjørg, Anne-Lise, Aase Marie, Ina, Cathrine, Anne og Tåve. For en herlig gjeng!

Stor takk til Ragnhild for strålende gjennomført turnering – en turnering som er kommet for å bli.

 

/Annegrete

Haga Ettermiddagleadies Høsttur 2017

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X