Haga Ettermiddagsladies 9. juli

 

Etter ønske fra flere ble det i år satt opp en ekstra stableford-turnering for ettermiddagsdamene. Ferien begynner som oftest før midt i juli for flere av de yrkesaktive damene. 12 damer var derfor påmeldt hvorav 11 vandret rundt i det fantastiske sommerværet – endelig kom nydelig spillevær ettermiddagsdamene til del også. Og med supre baneforhold var det bare en fryd å gå utpå der.

Tåve spilte helt topp på den gule sløyfen og knallet til med imponerende 22 p, og det at på til med en stryk. Herlig, Tåve! I dag var det sannelig Tåve mot «røkla» for Ina ble nr 2 på 17 p, mens hele 4 hadde 16 p – Cathrine G ble nr. 3, Annegrete nr. 4, Wenche W nr. 5 og Anne Marie R nr. 6. Og Tanya tok innersvingen på oss alle med både longest og closest – på gul 7 lengste drive med en herlig 200 meters drive og nærmest pinnen på gul 6 med 2,28 m. Ingen birdier i dag, men flere nesten…..

Hyggelig premieutdeling på terrassen i herlig kveldssol. Igjen takk til Vitamat som holder åpent for oss.

God sommer – bruk ferien til å lade både golfbatterier og andre batterier. Vi møtes igjen 30. juli til ny stableford-turnering. Påmelding i golfbox.

 AR

 X