Haga Ettermiddag Bestball og individuelt

Værgudene var på vår side i dag – til tross for avlyst formiddagsspill. Desto hyggeligere var det da at Kari J og Anne Marie R ble med på ettermiddagsspill i stedet. Med antydning til litt sol og en bane som har tålt all nedbøren utrolig bra, lå alt til rette for nok en spennende ettermiddag. I dag var det også siste mulighet til å forbedre resultatene til kåring av Haga Ettermiddagslady.

 

12 damer dannet 3 lag og her skulle de to beste scorene på hvert hull telle. I tillegg var det vanlig Stableford-turnering.  Og med nærmest pinnen på 2 slag på blå 4 og lengste drive på blå 5, var det mye som sto på spill.

 

Lagkonkurransen ble utrolig jevn – bare 2 poeng skilte lagene. Takket være superspill fra både Vibeke S og Anne Marie R gikk de – i samspill med Susan og Annegrete – seirende ut av Bestball-turneringen med 22 poeng. Bare poenget bak kom Kama, Aase Marie, Cathrine H og Kari J, mens Anne-Lise, Tåve H, Tove C H og Ingrid var hakk i hæl med poenget mindre.

 

Individuelt hadde både Kama og Annegrete 17 p, men med ørlite bedre handicap tilfalt seieren Annegrete. Vibekes S åpnet noe rufsete, men plutselig stemte det meste og drivene bare fløy av gårde – resultat 16 p og 3. plass. Anne Marie R var like god på 4. plass – 16 p etter jevnt, solid spill – imponerende.

 

Dagens lengste drive hadde Kama på blå 5, mens Annegrete var nærmest flagget på slag 2 på blå 4. Og sannelig gikk putten på 1,31 m rett i koppen også, så dette ble dagens eneste birdie.

Dagens heldige ble Tove CH.

 

Sesongen går ubønnhørlig mot slutten – neste uke 3 køller og 1 putter for formiddagsdamene, mens ettermiddagsdamene avslutter sesongen med texas scramble. Husk også Avslutningsaften tirsdag 24.9. Egen invitasjon er sendt på mail.

 

Vi sees!

 

AR

 X