Haga 15 årsjubileum

Haga Golfklubb 15 års jubileumHaga Golfklubb arrangerer 15-års jubileum lørdag 30 juni.

 

15 år er gått siden klubben åpnet sommeren 2003. Vi synes at denne anledningen bør feires og vi arrangerer derfor en jubileumsturnering på formiddagen og en hei dundrende fest på kvelden.

 

Haga vokser og gror… Og blir stadig eldre – hele 15 år. Men 15 år er ingen alder for en klubb i godt driv og med ungdommelig pågangsmot! Likevel, det er klubbens medlemmer som står for det aller viktigste: alder, visdom, sjarm, entusiasme, konkurranselyst, spilleglede. Dette må feires. Bli med på en hyggelig Hagadag i høyst uformell stil. Om du har vært medlem fra dag én eller er akkurat nyinnmeldt, medbring ditt sedvanlige spillehumør, ditt alltid tilstedeværende konkurranseinnstinkt, køller som slår akkurat dit du vil, baller som finner rake veien til hullet, og ikke minst din herlige festglede.

 

Jubileumsturnering
Kl. 10.00: Shotgun. Firemannslag Bestball.
Jubileumsturneringen er uten turneringsavgift. Haga GK inviterer.
Påmeldingsfrist 25. juni. Maks antall deltakere: 112
NB Egen påmelding i GolfBox for turneringen. Klikk her for påmelding i GolfBox

 

Jubileumsfest
Kl. 18.00: Musserende serveres på terrassen – taler og premieutdeling.
Kl. 19.00: Grilling på terrassen, lekkert tilrettelagt av Vitamat og selvfølgelig Vitamats fantastiske «Sjokoladefontene».
Pris: kr 490,- pr person, som inkluderer mat og et glass musserende.
NB Egen påmeldingen og betaling direkte på deltager.no med påmeldingsfrist 24. juni. Klikk her for påmelding på deltager.no
Antrekk: Sommerlig, uformelt

Man kan velge å delta på både turnering og fest, eller kun en av delene. Separate påmeldinger.

 

Hjertelig velkommen. Vi gleder oss til å se så mange som mulig!

 

På vegne av Festkomiteen

Kirsten Fuglseth, Bjørg Hoel Gjertsen, Annegrete Ringdal, Tore Strøm-Gundersen, Erik Solberg, Putte Roede og Grete Halvorsen (turneringsleder).X