Haga Ladies Dag 7.juni

Haga Ladies 7. juni. Dag. Bestball og Individuelt.

 

Stort startfelt i dag! 21 spillere i A- og 18 i B-klassen – som igjen utgjorde 10 lag i Bestball-turneringen der de to beste scorene var tellende.

7juni dag

 

Perfekt golfvær hele dagen, helt til siste lag var på hull 18. Da rullet tordenen i det fjerne, men heldigvis fikk alle avsluttet runden trygt.

 

Vi kjørte premieutdeling på terrassen til tross for lett regn. Resultatlisten var dessverre noe preget av at systemet hadde rangert oss ’matematisk’, som det heter. Det vil si at først regnes antall slag, deretter teller siste 9, 6 osv. Vi som spiller Stableford skal selvfølgelig rangeres etter handicap ved likt resultat. Turneringsledelsen fanget dessverre ikke dette opp i farten og laget som egentlig kom på 2. plass ble utropt som vinnere. Vi beklager dette og håper at ikke skuffelsen ble altfor stor da feilen ble oppdaget! Det ble også noen små justeringer individuelt. Etter opprydning ligger nå korrekte resultatlister i Golfbox – Se resultatlisten her så sjekk der.

 

Vinnerlaget – heretter kalt ’The Golden G Girls’ – besto av Grete, Grethe, Gry og Gigi. Laget hadde desidert lavest lag-handicap og fikk en veldig bra score. På samme poengsum, men med høyere handicap, kom Inger, Randi, Mary og Kari. 3.-plassen gikk til Kirsti, Ingunn, Lise og og Mia. Gratulerer til alle!

 

I klasse B, individuelt, var det Mary som gikk av med seieren med solide 40 poeng! Deretter fulgte Mia med 37 og Ingunn med 36 poeng. Well done!

 

I A-klassen var det Gry som vant med 38 poeng. På 2.-plass kom Grethe med 37 poeng foran Lise med 35. Disse tre er i superform om dagen og går fra suksess til suksess!

 

Chureerat tråkket til og dro av gårde med Lengste Drive.  Nærmest Pinnen på hull 8 var Kerstin. En virkelig presisjonsspiller!

 

Det var 4 birdies denne dagen hvorav Gigi sto for 2 av dem, på hullene 1 og 4.  Heia Gigi! Kari (Dahl Lunner) fikk en flott birdie på hull 5! Undertegnede debuterte med en damedag-birdie på hull 8.

 

Da vi var klare for fotografering, ble regnet ganske påtrengende og vi gikk for et samlebilde av de gjenværende vinnere og premierte. Glade er de alle – uansett vær!

 

//RBX