Grill og spill!

 

 

Vi må passe på alle spillere i klubben! 

 

Når man tenker slike tanker i en golfklubb, glemmer man ofte den gruppen som akkurat har begynt med golf eller de som har falt av og egentlig aldri har kommet helt i gang. Det gjør ikke vi!

14 utvalgte tirsdager gjennom sesongen invitere vi i Haga til «Grill & Spill». Dette er et gratis tilbud. Der treffer man medlemmer som akkurat har begynt eller som har falt av, av en eller annen grunn. Alle golfere har vært der –   man føler seg utilpass på banen fordi det er så mange gode golfspillere. Man kan føle på at «alle» ser at du har et høyt handicap. 
Denne opplevelsen føles helt reell, men det er den vi vil til livs. 

 

Vi begynner dagen på terrassen på klubbhuset med grilling av pølser kl. 19:00. Det er en egenandel på kr. 50 for to pølser, en brus og en kaffe. Så langt det går opp, deler vi inn i lag på 4 og 4 , og spiller et lagspill som heter scramble. Dette er ikke en turnering eller konkurranse, men en hyggelig tilnærming til spill på banen, der hvert enkelt slag ikke er viktig. 

 

En gjeng på seks damer, har ansvar for hver sin tirsdag og de er der for å bistå deltagerne og passe på at de har en kjempefin opplevelse. Er du i denne kategorien eller kjenner medlemmer som er det, så bli med på «Grill & Spill». Første «Grill & Spill» er tirsdag 14. mai. 

 

Vil du være med så send mail til Heidi Kobro Hals, heidihals@me.com, så vet vi hvor mange vi blir. Man blir med så ofte de selv ønsker. 

 

Med vennlig og entusiastisk golfhilsen fra alle oss på Haga Golf

 

Grill & Spill ble laget første gang på vår samarbeidsklubb, Bærum Golfklubb i 2016, og har vært en stor suksess der.X