Treningsområdet vårt på Fjogstad!

11944723_10153286060783323_20799835_nIkke hørt om Fjogstad, eller hørt om det, men er usikker på hvor det er ?

 

Haga har i en årrekke leid et areal av familien Fjogstad. Området ligger langs Griniveien og ved gården som ligger bak hull nummer 5 på gul sløyfe. Frem til nå har Haga GK ikke hatt mulighet til å drive golfrelatert virksomhet på området. I god dialog med grunneier Fjogstad, kom vi år til en enighet om å bruke dette til golf.
Vi pleier å referere til at Fjogstad-området er like stort som to fotballbaner med ferdiggress. Prosessen med å planlegge dette startet i vinter, og vi har brukt Henrik Bjørnstad som da jobbet i NGF samt interne ressurser på å få dette opp å gå.

 

Her har vi satt opp ulike stasjoner med innspill fra 35 til 100 meter. NXT LVL, som er et gratis tilbud til alle medlemmer i år, handler om målrettet ferdighetsbasert trening.

 

Vi har et ønske og et mål om at Fjogstad skal bli godt brukt. Vi har anlagt en 6-hulls “lavterskel” bane. Banen er like perfekt for nybegynnere som den er for proffspilleren. Her har du mulighet til å spille fra gress, og legge ned baller i alle mulige vinkler og retninger fra hullene.  I tillegg til banen, har vi klippet opp innspillsgreener fra ulike avstander, som gir deg muligheten til å trene på underlaget du spiller fra på banen.

 

Vi er stolte av dette, og vi føler oss heldige som har fått dette området. Området er i våre øyne et unikt tilbud til våre medlemmer. Stedet er kun åpent for medlemmer av Haga GK, men inviter gjerne venner, familie eller andre sammen med deg dit.

 

En liten henstilling; oppslått torv gjelder også her. Legg det tilbake, og benytt et lite område når du trener istedenfor å spre torv på et stort område.

 

Veien til Fjogstad er enkel;
Fra Haga kjører du mot Shell-stasjonen på Grini. Første vei til venstre ved bensinstasjonen leder inn til en kommunal parkeringsplass. Herfra er det ca 100 meter opp til området.

 

Bruk det, nyt det og spre ordet til andre. Husk at området er åpnet for alle Hagas medlemmer, samt alle barn under 18 år, uavhengig om de er medlem i Haga eller ikke.

 

Fjogstad

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

Fjogstad

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


X