Davanger vant!

Østlandstour Dag 2.

Etter en meget spennende avslutning var det Haga sitt store juniortalent, Ole Martin Davanger, som til slutt stakk av med seieren i Østlandstour med en vinnerscore på +8.

Andreplassen gikk til Haga sin collegespiller Christoffer Carlsen etterfulgt av Mathias Bunæs fra Asker.

For Haga sin ambisiøse, snart 44 år gamle, Stian Endrestad, ble det en litt tyngre dag på jobben med 83 slag, men likevel en respektabel 16. plass med +20. Dette blir en farlig mann i Mid-Am turneringene fremover.

 

I dameklassen gikk seieren til Oslo GK sin sympatiske og hardtarbeidene junior Sofie Kjus Huseby med en vinnerscore på +13. Andreplass til Oslo og Hagas egen Kristin J Klæboe, fulgt av Christine Stryken fra Losby.

 

Vinnere i nettoklassene ble Marius Gebhardt fra Haga og Therese Figenschou fra Mørk GK.

 

Haga vil spesielt takke de frivillige Eirik Hagen, Kristin Teigen, Pål Gjertsen samt Kristin J Klæboe for et vel gjennomført arrangement. Uten dere hadde dette ikke vært mulig. Takk også til proshop, banemannskap, restaurant, samt alle spillere som deltok i helgens turnering.

 

RESULTATER 

__________________________

Østlandstour Dag 1,

Første runde av Østlandstouren er ferdigspilt, og det er hjemmefavoritt Christoffer Carlsen som leder sammen med Mathias Bunæs på +2.
Haga har 4 spillere inne blant topp ti (fem med Marius Blakstad som nå representerer Kragerø).

Dagens overraskelse er den hardtsatsende Haga spilleren; 43-år gamle Stian Endrestad, som coaches av sin elitetrener og samboer, Caroline Diethelm, leverte en solid 79 runde og deler 10. plassen før siste dag.X