Damer til topps i MatchPlay

To damer kunne i helgen løfte armene i været som vinnere at hver sin klasse i Haga MatchPlay, som vel kan sies å fungere som vårt klubbmesterskap i matchspill. Etter to spennende finaler ble det til slutt to flotte ambassadører for damegolf og Haga Golf som gikk seirende ut av sine matcher – vi gratulerer Rachel Raastad og Kristin Teigen!

 

Årets Haga MatchPlay er gjennomført over 6 runder gjennom hele sesongen med totalt 80 påmeldte, fordelt på to klasser. Etter Runde 1, 2 og 3, samt kvartfinaler og semifinaler er det nå spilt både finaler og bronsefinaler.

 

I klasse A vant Rachel, som var seedet direkte til runde 2, først over Tone M.M. Hvam, så Tor Andersen, David Lewis og Pål Berg, og deretter slutt Petter Franck i finalen med resultatet 3 & 1. Rachel er også Hagas klubbmester for damer, og spiller og satser som profesjonell golfspiller.

I klasse B var også Kristin Teigen seedet til runde 2, og hennes vei til toppen var med seier over Unni Gausel, Anne Holta, Svein Helge Løvland og til slutt Margaret Bryn, som hun slo 2 & 0.
 – Det ble en svært spennende match, vi var even ved runding og så slo Kristin til og vant Rød 1, 2 og 3. På hull 15 ble det dormie, men det gjelder jo ikke å gi seg…
Kristin var 1 opp da vi gikk ut på hull 18, så matchen levde helt inn. Jeg synes det var kjempegøy å spille med Kristin, det var full skjerpings hele veien og det er vel slik en finale bør være.

 

Både Rachel og Kristin er med i Hagas satsingsgruppe for damer, Team Haga Golf Damer. Det er også hun som vant bronsefinalen i klasse B, Gunilla Traberg. Hele 25 spillere fra THG Damer har deltatt i Haga Match Play, så dette er en gruppe som virkelig kan vise til innsats, trening og resultater.

 

Resultatlister Haga MatchPlay:

Klasse A

Klasse B

 X