Crazy Golf

Søndag, 23. august, ble Crazy Golf tradisjon på Haga, for da ble det arrangert for tredje gang på rad. Våre venner på Blindern fulgte farge med de to foregående årene, og sørget for praktfullt sommervær med blå himmel.

 

Ansvarlig arrangør Claes samlet de 45 deltagerne utenfor hovedinngangen, og ga en humorpreget, summarisk informasjon om konkurransen ved hjelp av en flip-over. Claes har veldig mange gode sider, men evnen til å tegne forståelige oversiktskart synes ennå ikke å være fullt utviklet.  Kartet kunne minne om et av Salvador Dali’s ungdomsverk, så det var mange flakkende blikk og usikre smil å se. Men de fleste tenkte vel som meg: «skal det være crazy golf så skal det vel være crazy golf, da» 🙂

 

Håkan og Claes hadde nok en gang gjort en fabelaktig landskapsarkitektonisk jobb. Hvor tar de idéene fra? Flere hull hadde innspill over grådig, magnetisk vann. OB-pinner hadde blitt ubarmhjertig plassert ved enden av skrånende greener, som medførte de underligste, nervestyrte chip’er. To greener hadde tre hull, men bare ett flagg, så var man uheldig måtte man skru puttene rundt fellene. Falt ballen nedi, ble det ekstraslag.  Selveste Crazy-signaturen, det store hullet med kun trang adgang fra to sider, denne gang plassert på øvingsgreenen bak Rød 1, medførte som vanlig masse nerver og fortvilelse. Et og annet fyndord, om enn dempet, ble også ytret. Men det er tross alt en perfekt, om enn litt ondskapsfull innretning. Som absolutt hører med. 🙂

På grunn av pågående arbeid på Gul var det fri drop i bunkerne. Det var det mange som var glade for.

 

Konkurransen tok to timer, og så godt som alle deltagerne spiste etterpå. Det ble servert både tapas og à la carte og varme pølser og vafler m.m., og stemningen var som vanlig toppers i det fine været.  En ekstra rose til Laurette bak disken. Bevare meg vel for et arbeids-fyrverkeri hun er. Og så blid og serviceinnstilt! Hun er jo et funn for enhver arbeidsgiver.

 

Kristin Teigen m/nydelig datter sto for premieutdelingen fra et bugnende bord. Denne gang var det kvinnene, meget gledelig, som var de beste. Kjersti Aabel  vant en suveren seier med 18p foran Grethe  Giving med 21, og Olav Lunde med 22. Etter at alle hadde fått premie var ennå ikke bordet tomt, så resten ble fordelt gjennom loddtrekning.

 

All ære til alle involverte for en perfekt dag.

Pål Gjertsen

 

Resultatliste:

1.       Anne Kjersti Aabel  18 slag
2.       Grethe Giving 21 slag
3.       Olav Lunde 22 slag
4.       Bjørn Lind 22 slag
5.       Anne Margrete Lund 22 slag
6.       Anne Thorbjørnsen 23 slag
7.       Anne-Sofie Lunde 23 slag
8.       Kari Thorbjørnsen 23 slag
9.       Nils Christian Evensen 24 slag
10.   Anne Marie Roksvåg 24 slag

 

Bilder fra Annegrete Ringdal 🙂

Crazy Golf

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank


X