Crazy Golf

Dette årvisse arrangementet, som i sin tid ble introdusert av sjefen sjøl (Claes), gikk av stabelen i nydelig, varmt sommervær lørdag 20.8. Lederen av Trasékomitéen (Claes) hadde lagt løypen slik at vi hadde vann i spill på nesten alle hull. På de to chippe-hullene utenfor terrassen var det plassert blå pinner i ubarmhjertig nærhet rundt flagget. Herlig!

 

TEKST: Pål Gjertsen

 

Nytt av året var at lederen i Regelkomitéen (Claes) ut av sin godhet delte ut både ekstra Mulligans og ekstra kast. Deltagere med høyt HCP høstet flest fordeler, som rimelig er. Gikk man i vannet, kunne man f eks diskontere en Mulligan, og likeledes, dersom man f eks gikk i monsterbunkeren på Gul 5, kunne de med HCP over en viss grense kaste seg ut av dypet. Uten tap av slag. Min medspiller Gerd havnet nettopp der. Hun måtte bruke alle 8 slagene (maks tillatt) i den regntunge sanden, og mistet sannsynligvis en pallplass på at hun glemte at hun kunne ha kastet ballen ut, og dermed helt sikkert hadde fått par – for så god var hun nemlig :). Men hun lot seg ikke ergre i ettertid, og var like blid.

 

Alt i alt en veldig artig trasé – det var bare godord å høre på terrassen etterpå. Variasjonene og oppfinnsomheten både i løype og opplegg fra år til år er imponerende. Svensker kan jamen mer enn å lage kulelager og Volvo!!

 

Premieutdelingen ble foretatt av klubbleder Ellen, som måtte melde avbud til turneringen pga at hun hadde slått opp en gammel idrettsskade. Men som den ordentlige damen hun er skaffet hun en erstatter som representerte familien på en forbilledlig måte, nemlig husbond Finn. Ikke bare spilte han bra, men med sitt alltid gode humør skapte han også latter før premieutdelingen da han spurte sin hustru hvor mye hun skulle ha for ikke å lese nedre del av resultatlisten. Et sympatisk ønske som ble støttet av mange, undertegnede inkludert, og ønsket ble heldigvis etterkommet.

 

Mona Boug Kristiansen vant den knivskarpe konkurransen 1 fattig poeng foran Einar Clausen, og 2 enda fattigere poeng foran Bjørn Wiel. Alle fikk samme, rause premie. Har en ny og real premieringsform sett dagens lys på Haga?

Vel blåst, Claes!

Pg/

Crazy Golf 20 August

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X