Caroline avsluttet sterkt i Amsterdam

Caroline Martens gikk 3 solide runder i Deloitte Ladies Open i Amsterdam i helgen. Europatour-spilleren, og Hagamedlem, Caroline avsluttet spesielt sterkt med en 70 runde, 3 under par. Med det spratt hun opp til en flott 14.plass på leaderboarden. Totalscoren hennes endte på 1 under par etter 76-72-70 på Par 73 banen som bærer navnet The International GolfClub.

 

Marianne Skarpnord var den andre norske deltakeren i turneringen, men fikk det litt tøffere i de siste rundene, og endte på en 40. plass med scoren 72-75-76.
Christina Boeljon fra Nederland tok seieren på hjemmebane med scoren 69-69-71.
Se hele resultatlisten her.

 

Har du, og kanskje bedriften du jobber i, lyst til å støtte Caroline og delta i Caroline Martens Invitational på Haga, mandag 17.august ?

Les mer i denne invitasjonen til Caroline Martens Invitational

 

______________________________

Fredag, 19.juni

 

Hagaspiller Caroline Martens er i Amsterdam denne uken, og spiller LET turneringen Deloitte Ladies Open.lucky
Hun har reist til Nederland med sin caddie Lucky, og de skal sammen teste ut hvordan et eventuelt samarbeid kan fungere. På sin Instragram skriver hun: “My caddy Lucky and I are getting some good preparation work in for the upcoming event! This week I am in #amsterdam for the #Deloitteladiesopen and I am #ready and #excited to get started tomorrow!”

 

Caroline gikk +3 i første runde med 4 bogeys og en birdie. Du kan følge henne via linken til Leaderboard nedenfor.

 

L E A D E R B O A R D 

 X