Bli med på turneringer!

Haga Golfklubb har et bredt turneringsprogram for alle aldre, ferdigheter og kjønn. Vi arrangerer alt fra “ufarlige” sosiale scrambleturneringer til brutto slagturneringer for de mer øvede. Klikk her for å se hele Turneringsprogrammet i GolfBox

 

AKTUELLE TURNERINGER I MAI:

 

Vi starter opp igjen med HAGAMATCHEN.
Matchspill er en fantastisk spilleform, som vi i Norge burde spille mer av. Meld deg på innen 19. mai, og vi setter deltakerne opp i et matchtableau som henges i Klubbhuset.
Spillerne avtaler seg imellom tidspunkt for å spille matchen innen oppsatt frist for hver runde. Det spilles singel matchspill med fullt spillehandicap i henhold til gjeldene hovedbanes slope.

 

Søndag 14. mai: Vårspretten (9 hull med 3 køller og putter)
Bli med på en morsom og sosial turnering. Kanskje får du en overraskelse over hvor bra du kan spille med svært få køller.

 

Lørdag og søndag 21.-22. mai: Østlands Tour
Østlands Tour er en åpen turneringsserie som inngår i Region Tour med finale på sensommeren. Dette er et godt turneringsalternativ for klubbens beste spillere, og gir muligheter for kvalifisering til Norgescup. Spillere med hcp opp til og med 11,4 spiller brutto slag. Spillere med hcp 11,5-18,5 spiller netto slag.

 

ANDRE FASTE UKENTLIGE TURNERINGER PÅ HAGA GK:

 

Senior (herrer og damer fra 50 år):
Hver torsdag formiddag arrangeres turnering for Hagas seniorer. Klikk her for turneringsprogrammet

 

Haga Ladies:
Hver tirsdag arrangerer vi turnering for damer. Både formiddag og ettermiddag. Klikk her for turneringsprogrammet

 

Haga Medal:
Haga Medal spilles gjennom hele sesongen, fra 18. mai (med forbehold om åpen bane) til 21. september. Alle som ønsker å spille må selv bestille starttid, og alle må sørge for at de har en markør som kan signere scorekortet.
Påmelding skjer ved betaling av startkontingent i ProShopen før utslag.
Det er satt opp en Order of Merit som man kan følge i GolfBox. Spillernes 5 beste stablefordscore uansett klasse er tellende.
Når alle Haga Medal er gjennomført vil spilleren med den høyeste poengsummen bli Haga Medal vinner 2016. Spilleren får da sin egen parkeringsplass for sesongen 2017.

 X