Bli med på en turnering eller ti

Haga Golfklubb har et bredt turneringsprogram for alle aldre, ferdigheter og kjønn. Vi arrangerer alt fra “ufarlige” sosiale turneringer til brutto slagturneringer for de mer øvede. De faste turneringene er Haga Ladies på tirsdager, Haga Medal på onsdager (se info nedenfor) og Haga senior på torsdager.
Klikk her for å se hele turneringsprogrammet på Haga i GolfBox.

 

Andre kommende turneringer som vi håper mange medlemmer vil delta på er:

 

Haga Medal, fra onsdag 13.mai
Haga Medal spilles på 20 onsdager gjennom sesongen, fra onsdag 13.mai til onsdag 23.september.
Alle som ønsker å spille må selv bestille starttid, og alle må sørge for at de har en markør som kan signere scorekortet.
Påmelding skjer ved betaling av startkontingent i ProShopen før utslag.
Det er satt opp en Order of Merit som man kan følge i GolfBox. Spillernes 5 beste stablefordscore uansett klasse er tellende.
Når Haga Medal 20 er gjennomført vil spilleren med den høyeste poengsummen bli Haga Medal vinner 2015. Spilleren får da sin egen parkeringsplass for sesongen 2016. Klikk her for mer informasjon om Haga Medal

 

17.mai Flaggturnering
Ingenting er som en golfrunde i vakker natur på selveste nasjonaldagen, og hva passer vel da bedre enn en FLAGGturnering?
Bli med og se hvor langt du kommer før du må plante flagget i bakken. Klikk her for info og påmelding i GolfBox.

 

Østlands Tour, 23. – 24. mai
Østlands Tour er en åpen turneringsserie som inngår i Region Tour. Dette er et godt turneringsalternativ for klubbens beste spillere, og gir muligheter for kvalifisering til Norgescup. Spillere med hcp opp til og med 11,4 spiller brutto slag. Spillere med hcp 11,5-18,5 spiller netto slag.
Vi oppfordrer alle klubbens spillere med hcp 18,5 og lavere til å delta! Klikk her for informasjon og påmelding.

 

KJUS OPEN, fredag 5.juni
For 3. året på rad arrangerer ProShopen turneringen til Kjus på Haga! Fredag 5. juni får du igjen sjansen til å spille en golfrunde med Lasse Kjus, Tom Stiansen, Kjetil Andre Aamodt, Hans Petter “Burre” Buraas, Marius Arnesen eller kanskje en annen tidligere alpinstjerne!
Det vil være en shotgun-turnering med start kl. 10. Turneringsformen er individuell stableford. Masse fine premier fra Kjus.
Påmelding i golfbox, startavgift kr. 100,-. Vær rask med påmelding dersom du ønsker å være med!
Turneringen er åpen for alle, de som ikke er medlem av Haga betaler greenfee kr. 350,- i tillegg. Klikk her for informasjon og påmelding i GolfBoxX