Banestatus og -stenging

 

Stenging av banen fra 14. okober er nødvendig for å skåne gresset fra skader som vi ville risikere å dra med oss inn i neste år. Veksten har nå mer eller mindre stoppet helt opp og gresset har ikke mulighet til å reetablere seg der det slås opp torv eller lignende.

 

Det har blitt spilt svært mange runder på Hagas 27 hull i år og banene trenger nå til ro før frosten setter seg. Våre banemannskaper har også en hel del å gjøre med både greener og fairways i de få ukene som de har til disposisjon. Fra og med førstkommende mandag vil vi dessuten starte med å ta inn utstyr fra banen, herunder benker, vannbeholdere og merkestaker.

 

Vitamat som driver kafeen minner om at det fortsatt er noen som ikke har brukt opp hele restaurantforskuddet sitt. Det er fortsatt halvannen uke igjen for dere som har lyst til å få full valuta for pengene.

 

Da gjenstår det foreløpig bare å takke for i år og velkommen tilbake i 2020! For dere som fortsatt planlegger å spille noen siste runder ønsker vi godt vær og god golf.

Hilsen administrasjonen og banemannskapene.X