Banestatus 19.januar

Vinter MotHull1BlåogGulVi har i tiden rundt jul og nyttår, holdt nøye oppsyn med isdannelsen på banen. Ved nyttår hadde det oppstått noe is, det vil si at det hadde dannet seg ca 2 cm porøs og luftig is på de fleste greenene. For å berolige de som er bekymret, er ikke denne typen isdannelser så veldig bekymringsfull så lenge den kommer før rundt nyttår. Det hadde vært vesentlig verre om isen hadde lagt seg allerede i november. Uansett, kontrollerer vi situasjonen forløpende og setter selvsagt inn nødvendige tiltak, hvis det skulle være behov.

Nå som det plutselig er blitt mildvær og det er varslet store mengder nedbør har vi startet arbeidet med å måke greenene. Dette for å unngå videre isdannelse på greenene og for å ha bedre kontroll på situasjonen.

 

Etter nyttår har vi drenert ferdige fairwayen på blå 8 og området ved siden av tee 56 på blå 9. Neste område for drenering er fairwayen på gul 5.

 

Utover dette, skal vi foreta generelt vedlikehold inne i klubbhuset, det vil si sparkle og male de overflater som trenger dette og gjøre nødvendige reparasjoner. I tillegg skal vi bygge noen vegger og sette inn noen dører, samt se på muligheten til å redusere støy fra foajeen og inn i restaurantdelen. Vi er også i full gang med prosessen med å ansette sesongarbeiderne til den kommende sesongen.

 

Vi håper alle som kan, nyter de fine skiløypene som kommunene har kjørt opp på banen. Det er viktig at alle holder seg til løypene og holder seg unna sperringene som er satt opp rundt sårbare områder. Vi setter stor pris på at du som medlem er behjelpelig med dette.

 

Mvh
BanepersonaletX