Banestatus 7.april

Forberedelser til sesongåpning.


Påsken står for tur og vi våknet opp til nok en strålende morgen på Haga i dag. Vi er godt i gang med forberedelsene til sesongåpningen. Vinteren har vært snill og banen har ingen nevneverdige skader.

 

Banesjef Gavin Jagger og hans folk har jobbet godt gjennom vinteren med drenering og endringer på Rød sløyfe, og vi påregner at de 5 hullene nærmest klubbhuset vil være klare til sesongåpning. De øvrige 4 hullene nærmest Ila vil trolig bli klare for spill i løpet av mai. Vi kan love flere spennende endringer på denne sløyfen, som byr på utfordringer for noen og enhver.

 

Alle banearbeiderne var på plass fra 1.april, og de er godt i gang med lufting, toppdressing, vertikalskjæring, såing og gjødsling av teesteder, fairwayer og greener. Vi vil legge duker over greenene neste uke. Banesjefen er svært nøye med å gjøre alt riktig i år og ønsker å legge fjoråret bak seg. Det er lov å forvente at banen hvert år framover skal bli bedre og bedre. For inneværende og neste år vil vi gjøre alt vi kan for at spilleflatene og gresskvaliteten skal bli best mulig, og dermed nedprioritere andre former for arbeider og endringer.

 

Det store spørsmålet er: Når åpner banen? Vi håper i løpet av første uken i mai, men været og temperaturen over de neste par ukene vil avgjøre. Vi ønsker ikke å åpne før vi har tilstrekkelig vekst i gresset for ikke å risikere resten av sesongen.

 

Klubbhuset er rundvasket. Vi anskaffer bord og stoler til kafeteriaen for bedre bespisning og gjør også noen endringer for biblioteket innenfor det store møterommet. Vi satser også på å gjennomføre enkelte reparasjoner, samt male klubbhuset utvendig i løpet av de nærmeste par ukene.

 

Proshopen har åpningshelg lørdag og søndag 8.-9. april, og butikken er stappfull av nyheter innenfor køller, sko, bekledning og annet utstyr. Shopen holder åpen alle dager i påsken fra kl 12-16.
Drivingrangen åpnet torsdag denne uken, og våre trenere står klar til å hjelpe deg med golfsvingen.

 

Alle oss i administrasjonen ønsker deg en riktig god påske og håper å se deg på dugnad den 19. april kl. 17.
Vi holder påskestengt fra og med onsdag 12.april t.o.m 2.påskedag.

 

Banestatus 7april

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X