Banestatus 5. juli

Vi ser nå tydelige resultater på flere av greenene etter behandlingen med maskinen “Graden” hvor sand og frø ble slisset ned for 2 uker siden. Onsdag 11. juli planlegger vi derfor å kunne åpne Gul 1 og Gul 7 (med et lite unntak av frontpartiet på greenen). For Rød 9 har vi utvidet greenen slik at også den vil bli spilt ordinært. Fra da av vil vi kun ha to provisoriske greener; Gul 2 og Rød 6. 

 

FRA ONSDAG 11. JULI:
BANEN VIL VÆRE HANDICAPTELLENDE OG BALLPLASSERING VIL KUN VÆRE PÅ KORTKLIPPET OMRÅDE. 

 

Når det gjelder greenene for øvrig forventer vi at øvrige greener unntatt Rød 6 og Blå 6 er spillbare i løpet av juli, mest sannsynlig mot slutten av måneden. Dette inkluderer også putting greenene. Rød 6 og Blå 6 vil neppe være spillbare før siste halvdel av august.

 

Medlemssløyfen vil fortsatt være Blå sløyfe med mange provisoriske greener i juli. Vi forventer dog å ha 8 fulle greener i spill fra starten på august.

 

Mandag og tirsdag i neste uke vil vi vertikalskjære alle 27 greener for tredje gang dette året. Det etablerte gresset fra siste 2 uker vil beskytte nye frø som blir sådd etter vertikalskjæringen. Alle greenene vil også bli topp dresset etter vertikalskjøringen.

Vi har de siste to ukene renset alle dammene, klippet rundt dammer og reparert skadede områder som skyldes ekstrem vanning. Vi vil framover hånd vanne greenene mer for å hindre at områdene rundt greenene flommer over. Vi vil også bygge om enkelte greenspredere for å sikre at vannet kun når greenene og ikke så mye på områdene rundt.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X