Banestatus 3.august

Det er fortsatt sommer og mange fine golfuker igjen, og det er hyggelig å se at mange av medlemmene begynner å komme tilbake fra sommerferie. Da er det på tide med en liten status på banen.

 

ROS TIL SPILLERNE!
Aller først vil vi gjerne ROSE medlemmene og gjestespillerne på banen! Det er svært gledelig å se at greenene har lite synlige nedslagsmerker, og at det ser ut som de aller fleste merkene er reparert på riktig måte. Det er fortsatt merker å se, så det er bare å fortsette den gode trenden med å reparere nedslagsmerker.

 

Som mange sikkert har sett har vi laget en retningslinje der spilleren med lavest handicap i ballen oppfordres til å ta ansvar for at alle nedslagsmerker blir reparert. Siden dette ser ut til å ha fungert fint, vil vi innen kort tid utvide dette til også å gjelde reparasjon av divots, raking av bunkere, samt å holde spillehastigheten.

 

BANESTATUS OG KOMMENDE ARBEIDER

Fra Banesjef Gavin Jagger:

  • Greens have been aerated, top-dressed, overseeded and fertilized.
  • Tees have been top-dressed, overseeded and fertilized.
  • Fairways have been top-dressed, overseeded and fertilized
  • Ponds have been cleaned
  • Work roads on the red course have been seeded
  • Weeds have been sprayed
  • Bunkers on the red course are being edged this week

 

GREEN GUL 1 OG 2
Disse to greenen har vært et problem en stund nå. Greenen på Gul 2 er nå blitt svært mye bedre, og vi vil innen kort tid åpne denne for spill.
Greenen på Gul 1 har derimot store skader, og de tiltak som er gjort har kun hatt minimal effekt.
For å spare disse greenen noe, og for å ha et bedre produkt som Hovedbane, vil vi sannsynligvis endre sløyfesammensetningen til Blå+Rød innen kort tid.
Vi kommer tilbake med informasjon om dette så snart beslutning er tatt.

…….

EDIT, 4.august: Greenen på gul 2 er nå åpnet 🙂 X