Banestatus 25.mai

Banestatus

Vi jobber fortsatt på spreng med å etablere gressvekst på de av greenene som ble hardest rammet av isbrann i vinter. Utfordringen er fortsatt å tilføre nok fuktighet. Værmeldingen framover tilsier fortsatt mye sol, vind, sterkt varme og ingen nedbør. Vanning av greener blir prioritert foran vanning av fairways på grunn av begrensninger i vannreservoaret.

 

Utførte arbeider

Kontinuerlig ettersåing av greener og pleie av greenen.
Ferdiggress er lagt på Blå 3, Rød 1 og 9. Disse områdene blir selvfølgelig også vannet hyppig.

 

9 hull Hovedbane

9 hull Hovedbanen vil fortsette som nå med 9 hull sammensatt av en kombinasjon av hull fra Gul og Rød sløyfe. Gul 4,5,6,9 + Rød 1,2,7,8,9.
Banen er ikke handicaptellende, og banen er ikke slopet. Spillehandicap er tilsvarende lik avrundet handicap. Denne banen vil fortsatt kun være åpen for medlemmer med fri spillerett. Starttidsbooking i GolfBox.
Da det kan bli stort trykk på banen er det spesielt viktig at alle passe på både å reparere nedslagsmerker, legge tilbake oppslått torv og beholde tempo i spillet. Merk at vanningsanlegget kan bli slått på hyppig uten nærmere forvarsel.

 

Åpning 9 hull Medlemssløyfe

Vi åpner Blå sløyfe i forbindelse med Åpningsturneringen og Pink Cup den 3. juni.
Denne sløyfen vil foreløpig ha 8 provisoriske greener, og vil f.o.m. søndag 4. juni ca kl 15:00 være vår Medlemssløyfe inntil videre. Banen er ikke handicaptellende, men man kan bruke gjeldende slope ved selskapsspill. Ingen starttidsbooking, kun ballrenne.

 

De som ønsker å gå 18 hull kan da velge å gå 2 x 9 hull på Hovedbanen ved å bestille starttider i GolfBox for begge 9 hulls rundene der.
Man kan også velge å gå 9 hull på Hovedbanen først med starttidsbooking, og deretter legge en ball i ballrennen på Medlemssløyfen.

 

Videre plan

Vår ambisjon er fortsatt at 27 hull med fulle greener kan åpnes i løpet av juni.

 

Nordhaug

Nordhaugbanen åpner lørdag 26.mai. Våre aksjonærer og leietagere kan også spille denne banen med fritt spill. Juniorer og årsmedlemmer har ikke fri spillerett på Nordhaug, og betaler greenfee.

 

Banestatus 25.mai

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X