Banestatus 15.juni

Reetablering av greenene etter vinterens isbrann har vært en utfordrende prosess. Vi har de siste ukene oversådd våre greener seks ganger med fire forskjellige metoder og utstyr. Flere forskjellige frøtyper er sådd for å få raskere vekst.

 

Siste gang vi sådde var mandag og tirsdag i inneværende uke. Det ble brukt hullpiper og vi trakk ut propper som ble skåret over og børstet tilbake i hullene sammen med nye frø.  Alle greener ble gjødslet i forkant av torsdagens regn. Naturlig regn er også en mye bedre vanningskilde da regnvann inneholder vesentlig mer nitrogen (naturlig gjødsel) enn reservoarvann. Vi forventer å se en reaksjon på dette over helgen og ikke minst etter en ny omgang med regn på søndag.

På Rød 9 vil vi neste uke legge ferdiggress i et sandet og tørt område i avslutningen på fairway foran bekken (se bilde).

 

Hovedbane 18 hull.
Fra og med mandag 18.6 åpner vi alle våre 27 hull, dog mange fortsatt med provisoriske greener. Hovedbanen vil bestå av Gul og Rød sløyfe, og denne vil også være åpen for greenfeespill.

 

Medlemssløyfe 9 hull
Medlemssløyfe vil fortsatt være Blå sløyfe.

 

Vi vil sette greener i spill så snart vi kan etter hvert som de blir spillbare. Inntil videre er ikke banen handicaptellende.

 

Bilder: green G1, R9X