Banestatus 19.mai.

Hovedbanen åpner igjen lørdag 20. mai

Vi gleder oss til å åpne igjen lørdag kl 08:00. (Stengt frem til da.)
Greener og utslagssteder klippes i dag, og bunkere rakes. Greenene vil bli klippet igjen i morgen tidlig, og hvis det ikke er for mye vann i fairway vil også banegutta forsøke å klippe dem.
Vi har gjødslet og sådd mye i det siste, og om ikke annet så har nedbøren gjort at gressveksten har skutt fart. Nå blir det grønt!

  • Husk å registrere deg i Proshopen senest 10 minutter før utslag
  • Ta vare på banen!! Reparer nedslagsmerker, og legg tilbake oppslått torv.
  • Ballplassering innenfor 1 køllelengde på kortklippet område.
  • Ha en hyggelig runde, og hold tempo oppe.

 

Medlemssløyfen åpner tidligst lørdag 10. juni

Det arbeides igjen for fullt på Rød sløyfe, men mye av det gjenstående arbeidet stoppet opp med all snøen og nedbøren som kom.
Det skal legges ferdiggress på store områder, og det skal fylles sand i bunkerne. I tillegg utbedres vannet på Rød 1 og ved Rød 7. Antatt åpning av medlemssløyfen er lørdag 3. juni. Da med følgende 5 hull: 1, 2, 7, 8, 9.

Onsdag i neste uke (24.5.) inviteres Haga medlemmene til befaring med banearkitekt Johan Benestam. Les mer…  

Det grønnes! Fredag 19.mai.

 


18.mai

Det har kommet nye 25 mm regn i natt, og banen holder dessverre stengt også i dag og i morgen, torsdag 18. og fredag 19.mai.


Selv om det ikke er meldt like mye nedbør kommende døgn er det store vannmengder i banen, i randsonene og i vannhindrene. Dette vil trenge tid for å tørke opp nok til at det igjen blir forsvarlig med golfspill. Det er derfor besluttet å holde stengt også fredag 19.mai.

 

Totalt golfbil-forbud i hvert fall t.om. onsdag i neste uke.

 

Proshopen stenger kl 18:00 i dag.X