AvslutningsScramble 2019

AvslutningsScramble 2019

 

Med fulltreff på godværsskalaen ble dette en festdag for alle deltagerne i sesongens avslutningsturnering. Det er alltid vemodig å innse at sesongen er på hell og at den tradisjonelle avslutningsturneringen skal avslutte klubbens offisielle turneringsprogram. Da er det ekstra hyggelig å oppleve så god stemning og så mange fornøyde medlemmer.

 

Vi hadde kun en no-show denne søndagen, så det var totalt 119 spillere fordelt på 29 4-mannslag og et 3-mannslag, som gikk ut kl. 10:30. Vi opplever heldigvis lite no-show på Haga, men vi våger oss likevel utpå med en henstilling: Hvis du ikke kan møte på en turnering du er påmeldt til, gjør du alt MYE enklere for de ansvarlige og ikke minst veldig mye hyggeligere for dine medspillere, hvis du gir beskjed om at du ikke kommer. Ved lagturneringer som denne, har vi reserver og da hadde det ene 3-mannslaget sluppet å være i mindretall, hvis vi bare hadde fått avmeldingen før turneringstart.

 

Vi hadde totalt 4 hullkonkurranser:

Nærmest streken på Blå 1, som ble vunnet av Per Aasbø

Nærmest flagget på 2 slag på Blå 4, som ble suverent vunnet av Tom Ole Andersen, som kun etter utslaget var nærmere flagget enn førstemann på listen.

Nærmest flagget på Gul 6, hvor Knut Lykke var nærmest med 1,95 m.

Lengste drive på Gul 8 hvor Elin Roen drivet lengst av damene og Fredrik Juul Solberg lengst av herrene.

På Gul 4 stod i år pro Espen Hestø og veddet. Satset du et beløp, doblet Espen summen hvis utslaget ditt landet på greenen. Traff du ikke greenen, beholdt du likevel beløpet du veddet. Mange var svært optimistiske før utslag og det ble veddet friskt, men alle var nok ikke like happy etterpå;o)

 

Det ble svært tett i toppen hvor kun spillehandicap på lagene skilte første- og fjerdeplassen. Alle fire lag hadde -13, men laget med Martin Grimsgaard (kaptein), Per Anton Jenssen, Karl Martin Sandøy og A. Mona Evju ble vinnerne med lavest spillehandicap. På andreplass kom laget med Dag Øynes (kaptein), Hans Henrik Westberg, Bente Thomassen og Inger Margrethe Jenssen, og tredjeplassen gikk til Eirik Gulbrandsen (kaptein), Petter Ole Sætrang, Svein Arne Kroken og Trine-Lise Evensen. Deretter fulgte hele 5 lag med -12, og 4 lag med -11 og 4 lag med -10. Mange gode score og svært få slag som skilte 1.- og 16. plassen.

 

Vitamat hadde laget i stand en god buffet og det var mange som benyttet seg av muligheten til å få unna søndagsmiddagen. I og med at været var flott, ble premieutdelingen foretatt på terrassen og daglig leder, Erik Solberg holdt en liten takketale før han og Eva fra turneringskomiteens, delte ut premier til de 10 beste lagene, samt alle vinnerne av hullkonkurransene.

 

Tusen takk til turneringskomiteen med Eva, Eirik og Elin.

 

Vi satser på tørre, fine dager frem til banen stenger og ønsker alle medlemmer en flott høst!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 X