AvslutningsScramble 2018

AvslutningsScramble 2018

Med ekstremværet Knud som forløper, var det knyttet noe spenning til været på sesongens siste rene klubbturnering. Med maksimal flaks opprant dagen med strålende høstvær, litt kaldt på starten og med noen rester av Knud i noen vindkast, men alt i alt en fantastisk høstdag.

 

Vi var noe færre spillere enn tidligere år, hvor vi har hatt venteliste, men alle de påmeldte møtte til start og 92 spillere fordelt på 23 4-mannslag gikk ut kl. 10:30.

 

Nytt av året var at Eirik Gulbrandsen, en av våre dyktige proer her på Haga, stod på tee 46 på Rød 1 og ga bort et utslag til hvert lag. Mange av disse endte på greenen og ga lagene gode birdie-muligheter. På Gul 4 stod som vanlig Head pro Tom Hestø og veddet. Satset du et beløp, doblet Tom summen hvis utslaget ditt landet på greenen. Traff du ikke greenen, beholdt du likevel beløpet du veddet. Tusen takk til begge for veldig hyggelig innslag i turneringen.

 

Førsteplassen ble sikret av laget som bestod av Karine A. Sandborg, Hege Aasheim, Anders Hæreid og Erik Jul Solberg med -13. Deretter fulgte 3 lag på -11, hvor det kun var som handicap skilte, og laget med Eva Blomberg Jensen, Lars G. Krefting, Benjamin Schaff og Henrik Stenholt tok andreplassen, Anne-Lise Sognnes, Trine Campell Christiansen, Svein Gromo og Ivar Stendahl tok tredjeplass og Pelle Ødegaard, Greger Wulfsberg, Tom Ole Andersen og Susan Brown tok fjerdeplassen. Femteplassen gikk til Unni Kathrine Gausel, Tove Lysne, Tor Hergot Andresen og Bjørner Bolstad, sjetteplassen til Bjørg Hoel Gjertsen, Kathe Alfstad, Eirik Hagen og Per Kåre Ustad og syvendeplass til Tanya Sturk, Inger-Johanne Strand, Erik Hynne og Petter O.R. Kolderup.

 

Lengste drive på Gul 8 for herrer ble vunnet av Eirik Hagen og for damer Susan Brown. Nærmest flagget tok Jostein Grude med 2,71 m. Han var den eneste som stod på listen, så Rød 8 ble åpenbart ikke utslitt av greentreff.

 

Tanya Sturk og Grete Guldal Halvorsen fra turneringskomiteen, holdt premieutdelingen og det ble delt ut premier inntil 7. plass. Det ble i tillegg trukket ut en mengde fine premier blant de som var igjen på terrassen etter turneringen. Påmeldingsnummeret i turneringen var vinnerloddet, og det var stor stemning og stort engasjement.

 

Nærmere 50 ble igjen etter premieutdelingen og fikk servert deilig kyllingfilet i peppersaus med grønnsaker og potetmos i restauranten. Hyggelig avslutning og fin mulighet til å utveksle diverse (!) historier om dagens spill.

 

Stor takk til Tanya og Grete, som med sedvanlig ro og kontroll avholdt turneringen. Klubben er veldig heldig som har en velfungerende turneringskomite.

 

Vi krysser fingrene for en tørr og fin høst og at det fortsatt gjenstår mange flotte golfdager.

AvslutningsScramble 2018

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X