AvslutningsScramble

Årets AvslutningsScramble samlet 100 spillere fordelt på 25 4-mannslag. Vi hadde mye variert vær i ukene før turneringen, og banen var etter vedvarende nedbørmengder i august og september tung å spille, og lagene fikk ingenting gratis. Heldigvis er det likt for alle, og resultatene ble bra.

 

Førsteplassen ble kapret av kaptein Stephan Rubensson, som hadde med seg Bjørg Hoel Gjertsen, Torill Berg Aadne og Gisle Fjeldsæter, og laget endte på -11. På andreplass kom Jørn Chr. Jespersen, Inger Hovind, Beret B. Ringerike og Per Otto Røng med -10. Deretter fulgte 3 lag til med -10, men Eirik Hagen, Margaret A. Bryn, Sonja Justvig og Einar Clausen fikk 3. plassen på bedre spillehandicap.

 

Longest drive for damer ble vunnet av Gro Kjus Huseby og for herrer Petter Aas Halvorsen. Nærmest linjen var Einar Clausen og nærmest flagget var Brynjulv Kjosås.

 

Vi gratulerer alle vinnerne!

 

Konstituert daglig leder, Erik Solberg holdt premieutdelingen og det ble delt ut premier inntil 8. plass. De som ikke var tilstede, er blitt kontakten i forhold til henting av premier.
Det ble servert deilig Chili con Carne m/salat etter premieutdelingen og et hyggelig antall var igjen til sosialt samvær etterpå.

 

Vi kan igjen rette en stor takk til turneringskomiteen, blant annet representert ved Eva Sandem, som i tillegg til å jobbe på søndag, også jobbet store deler av fredagen for å tilrettelegge turneringen. Merete Johnson var med på registreringen på morgenen, og Eirik Hagen (klubbstyrets representant i turneringskomiteen) hjalp til med inntasting av resulateter. Klubben er utrolig heldig som har så flinke og effektive bidragsytere.

 

Vi krysser fingrene for at ukene fremover blir en del tørrere og at vi kan få mange fine golfdager før banestengning.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 X