Avslutningsaften Haga Ladies

Haga Ladies Avslutningsaften 25. september 2018

52 Haga Ladies var samlet på 2018-sesongens avslutningsmiddag i restauranten på Haga denne kvelden. Ragnhild ønsket oss alle velkommen med hyggelige ord og gikk gjennom kveldens program. Vitamat serverte deilig 3-retts middag og mellom rettene ble det premie-utdeling for ”3 køller + putter”. (se eget referat på Damesiden).  Mye informasjon ble gitt og naturligvis Haga Lady hovedpremie-utdeling for 2018.

 

Årets Haga Lady Formiddag

Gratulerer til årets vinner: Torill Lid.  Torills vinnerresultat er 143 p som er totalscore for hennes 4 beste stableford-turneringer gjennom 2018–sesongen. Vandrefatet ble delt ut for 15. gang. Flott premie i form av gavekort i proshopen og stor applaus for en inderlig fortjent seier til en meget overrasket og rørt Torill. Nr 2 og nr. 3 – kun 1 p bak – 142 p: Lise Haye og Eva Sandem. Premier vanket til mange av damene. Se resten av resultatene på tabellen nedenfor.

 

Årets Haga Lady Ettermiddag

Gratulerer også til årets Ettermiddagsvinner: Aase Marie Haugen, som vant med totalscoren 76 poeng. Dessverre var Aase Marie forhindret fra å være til stede under avslutningsmiddagen, så selve overrekkelsen av vandrefat, gavekort blir foretatt sendere. Dette er Aase Maries 3. seier – hun vant også i 2013 og 2017. Vandrefatet har for øvrig blitt utdelt siden 2007. Veldig jevnt bak Aase Marie, nr. 2 Anniken Strøm, på 75 p og nr. 3 Annegrete Ringdal med 71 p. Premier vanket også her til flere av damene. Resten av resultatene finner du på tabellen nedenfor.

 

Årets Birdie

Gavekort fra proshopen pyntet med en birdie-fugl går til årets Birdie-vinner: Tanya Sturk, som utmerket seg med hele 7 birdies gjennom sesongen. Dette er ny rekord, gratulerer Tanya! Totalt ble det 64 birdies (36 formiddags-birdies, som er 5 over fjorårets resultat, og 28 ettermiddags-birdies, som er 9 mer enn fjoråret og «best ever»). Nr. 2, Anne Haukeland, hadde hele 5 birdies gjennom sesongen og 3 damer hadde 3 birdies hver. 6 damer 2 birdies hver.

 

Gratulerer til alle premievinnere – flotte resultater!

 

Oppsummering av 2018-sesongen

Kari og Annegrete oppsummerte årets sesong:

Varm og flott sommer, men en spesiell sesong med sen baneåpning, provisorisk 9-hulls runde frem til 18.6. Problem med banekvalitet gjorde også at banen først ble handicap-tellende fra 11.7.  Etter topp innsats av banemannskapet bedret banen seg betraktelig på slutten av sesongen.

Første dameturnering 22.5. Regnet stoppet formiddagsturneringen 11.9. Heldigvis ingen avlysninger på ettermiddagen. Vær eller ikke vær, alltid topp stemning på de mange premieutdelingene på terrassen for både formiddags- og ettermiddagsspillet.

 

På de 13 formiddagsturneringene har det deltatt 88 forskjellige damer 1 eller flere ganger og på de 15 ettermiddagsturneringene har 62 damer deltatt 1 eller flere ganger.

På fellesturneringen ”St. Hans-golf” deltok hele 60 formiddags- og ettermiddagsdamer! Og veldig gledelig – mange nye damer har vært med denne sesongen. Lange startlister på formiddagsturneringene og flest var med 29.5 hvor hele 49 damer deltok! Flest deltakere på en ettermiddagsturnering var 27 på både bestball 29. mai (mao hele 76 damer var i sving den dagen!) og på Flaggturneringen 14.8. Flere nye damer på ettermiddagen også. Velkommen til dere alle!

 

Formiddag (3 runder med 9 hull og 4 runder med 18 hull)

På de 7 tellende stableford-turneringene på formiddagen har 78 damer deltatt 1 eller flere ganger og 38 har vært med 4 eller flere ganger. De 3 første SF-rundene ble spilt på provisorisk 9-hulls sløyfe og med flotte resultater helt opp til 23 p. På de 4 18-hulls rundene ble det kun 4 nedskrivninger (Susan Brown 41p, Eva Blomberg Jensen 38 p, Bente Falstad og Elisabeth Rustad Nilssen begge med 37 p). 3 runder med 36 p var det også.

11 turneringer med Lengste-Drive-konkurranser og her har 11 forskjellige Haga Ladies vært vinnere og det samme med de 11 Nærmest Pinnen-konkurrransene. 11 forskjellige vinnere også her. Grethe Giving med 0.54 som nærmest.

 

Ettermiddag (9 hull)

På ettermiddagens 10 tellende stableford-turneringer har det deltatt 23 damer 4 eller flere ganger. Totalt er det spilt 196 SF-runder med til sammen kun 6 nedskrivninger (Tanya Sturk 19 p, Anniken Strøm 22 p og 20 p, mens Tove Lysne, Tåve Heggom og Karin Francke alle hadde 19 p). Høyeste poengsum med ekstreme 26 p oppnådde Susan Brown, riktignok før banen ble handicaptellende. 34 runder har vært på 18 poeng eller mer. 11 forskjellige damer har vunnet lengste drive og 9 forskjellige nærmest pinnen (av 13 arrangerte turneringer).  Og hele 17 damer har fått bidier, flott ny rekord. Nok en super sesong for ettermiddagsdamene.

 

Uansett formiddag, ettermiddag eller Team Haga Damer – det er et utrolig flott Haga-miljø vi alle skaper sammen. Det konkurreres både ute og inne, på bortebane og hjemmebane, vi reiser på turer, vi har middager på kryss og tvers, sommerlige golflunsjer og kultur-turer. Noe som sterkt har bidratt til de flotte lagresultatene som Haga-damene har oppnådd i år. Aldri har så mange spillende Haga-damer deltatt i turneringer og lagspill som i år! Intet mindre enn imponerende. Et velfortjent gratulerer til alle lagspillere også!

 

Generell informasjon

  • Ragnhild overrakte meget velfortjente vinflasker fra Haga Ladies til Kristin Klæboe, Susan Brown og Elise Hestø som takk for veldig god hjelp gjennom hele sesongen.
  • Ragnhild informerte om vår-turen til Bordeaux som går 28.4-2.5 2019.
  • Heidi informerte om innegolf-sesongen som starter opp på Toppgolf 30.10, kl. 12 for formiddagsspillet og kl. 18 for ettermiddagsspillet. Og som tidligere år vil de 5 beste rundene i løpet av sesongen føre til kåringen av Årets Innelady. Introduksjon og opplæring i simulatorspill vil skje 23.10, kl. 12 og kl. 18.
  • Heidi informerte også om Team Haga Golf Damers imponerende opplegg og gjennomføring av årets sesong. Mange imponerende resultater for de målbevisste damene.
  • Maggie informerte om NSGs lagserie med meget bra resultater i årets konkurranser. Hun oppfordrer flere til å være med i neste sesong.
  • Ragnhild informerte om den avsluttende 1-jerns–turneringen på Nordhaug 2.10.
  • Informasjon om at årets Julebord på Haga er satt til fredag 30. november.

 

Til slutt ble bordblomstene loddet ut og 10 heldige vinnere fikk en fin blomst med seg hjem.

En hyggelig aften med meget god stemning også i år.

 

 

Se oversikt over FORMIDDAGSRESULTATER

 

Se oversikt over ETTERMIDDAGSRESULTATER

 

Kari og Annegrete

 

Haga Ladies Avslutningsaften

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X