Avslutningsaften 24. september

Haga Ladies Avslutningsaften 24. september 2019

40 Haga Ladies var samlet til 2019-sesongens avslutningsmiddag i restauranten på Haga. Ragnhild ønsket velkommen med hyggelige ord og gikk gjennom kveldens program. Vitamat serverte deilig torskemiddag og nydelig dessert. Underveis ble det premieutdeling for dagens Texas Scramble (se eget referat på Damesiden), gitt generell informasjon og naturligvis – rosinen i pølsen: kåring av årets to Haga Ladies 2019 med tilhørende premieutdeling.

 

Årets Haga Lady Formiddag

Gratulerer til årets vinner: Hanne Kindt.  Hannes vinnerresultat var 139 p som er totalscore for hennes 4 beste Stableford-turneringer gjennom 2019–sesongen. Vandrefatet ble delt ut for 16. gang. Flott premie i form av gavekort i proshopen og stor applaus. På samme poengsum

139 p, men med litt høyere handicap ble Eva Sandem nr. 2. Rett bak med 137 p var både nr. 3 Merete Johnson og nr. 4 Putte Roede.: Premier vanket til mange av damene. Dessverre var noen av premievinnerne forhindret fra å være til stede denne kvelden.

Se resten av resultatene på tabellen nedenfor.

 

Årets Haga Lady Ettermiddag

Gratulerer også til årets Ettermiddagsvinner: Anne-Lise Sognnes, som vant med totalscoren 76 poeng og tildelt flunkende nytt vandrefat ettersom det «gamle» var ferdig «utfylt» med vinnere, helt fra 2007. Gavekort i proshopen vanket også. Anne-Lise var en meget verdig vinner – i vinter falt golfsesongen sammen, køllene ble landsforvist – men med Vestlandsk stå-på-vilje, trillende latter og oppbyggelig treningsleir i Marbella, ble køllene hentet frem på nytt og har formelig båret henne frem gjennom sesongen til årets totalseier – et stort grattis!  Veldig jevnt bak Anne-Lise, nr. 2 Annegrete Ringdal, på 75 p og nr. 3 Kama Daasvand med 69 p. Premier vanket også her til flere av damene. Resten av resultatene finner du på tabellen nedenfor.

 

Årets Birdie

Flott pyntet Haga-glass med birdie-markør og birdiedram gikk til årets Birdie-vinner: Merete Johnson som utmerket seg med 4 birdies gjennom sesongen. 3 birdies hadde Eirin Helland og 5 damer hadde 2 birdies hver.

Ingen ny birdierekord i år – heller ”birdie-tørke”. Totalt ble det 33 birdies (24 på formiddagen og 9 på ettermiddagen). Vi må helt tilbake til 2012 for å finne et lavere birdieresultat.

 

Gratulerer til alle premievinnere!

 

Oppsummering av 2019-sesongen

Kari og Annegrete oppsummerte årets sesong:

Vi har hatt en super sesong på en fantasisk flott bane i år. Gul/Rød sløyfe ble spilt frem til

  1. august hvor Blå/Gul sløyfe overtok.

Første dameturnering 14. mai. Været har vært på formiddagsturneringenes side i år – selv om det har vært dystre spådommer om regn, har vi stort sett greid å komme oss i mål. Kun en formiddagsturnering – 10. september, måtte avlyses. Mens 2 av ettermiddagsturneringer ble tatt av styrtregn, lyn og torden og avlyst – hhv. 21. og 28. mai.

Og som alltid – topp stemning på de mange premieutdelingene på terrassen for både formiddags- og ettermiddagsspillet. Stor takk til Vitamat som har holdt åpent til kl. 21 for ettermiddagsdamene.

 

Totalt har det vært arrangert 14 turneringer om formiddagen og 15 om ettermiddagen. Til sammen har 84 damer deltatt 1 eller flere ganger på formiddagen, mens 58 damer har deltatt 1 eller flere ganger på ettermiddagen. Veldig gledelig med mange nye damer denne sesongen også – hjertelig velkommen til alle dere.

På fellesturneringen ”St. Hans-golf” deltok hele 60 formiddags- og ettermiddagsdamer! Flest deltakere var det om formiddagen 14. mai hvor hele 55 damer deltok! Flest deltakere på en ettermiddagsturnering var Stableford 4. juni og Eclectic 27. august hvor 24 deltok.

 

Formiddag (18 hull)

På de 8 tellende Stableford-turneringene på formiddagen har 73 damer deltatt 1 eller flere ganger og 35 har vært med 4 eller flere ganger.  Kun 12 nedskrivninger denne sesongen. På turneringen 27. august kom 7 av nedskrivninger. Høyeste poengsum stod Ingunn Hirth Johnsen for med 41 p. Randi Færden har hatt 40 p, og 4 damer 39 p, 1 med 38 p og

5 med 37 p og i tillegg har det vært spilt 5 runder med 36 p. Av tilleggs-konkurranser har det vært 6 turneringer med LD og vunnet av 6 forskjellige damer! 14 turneringer med NP, vunnet av 12 forskjellige damer, kun Merete J har vunnet 2 ganger. Og utrolig nok, på en av turneringene var ingen av damene på greenen på Gul 6. Aller nærmest pinnen denne sesongen var Anne Margrete Lund med 0,76 m. Vi har også hatt NP på slag 2 og NS på 2 av konkurransene hvor Heidi Kobro Hals imponerte 27. august med et perfekt slag midt på streken!

 

Ettermiddag (9 hull)

På ettermiddagens 9 tellende Stableford-turneringer har 16 damer deltatt 4 eller flere ganger. Totalt er det spilt 137 SF-runder med til sammen 12 nedskrivninger (Anne-Lise, Annegrete og Tåve hadde alle 2 nedskrivninger hver). Høyeste poengsum sto Tåve for med 22 p. 23 runder har vært på 18 p eller mer. 7 forskjellige damer har vunnet lengste drive og 9 forskjellige har vært nærmest pinnen, 2 har vært nærmest streken og 2 nærmest hullet på slag 2. Og så til årets forunderlige fenomen – vi har i løpet av sesongen fått bare 9 birdies fordelt på 7 damer. Det er f. eks 21 færre birdies enn i fjor og det på bedre bane. Vi har gått ca. 120 mil eller ca. 1,3 millioner skritt, slått ca. 12.500 slag og spilt ca. 2350 hull – alt for å få bare 9 birdies! Det er færre enn andemor produserte av andebarn i dammen rundt rød 7 det! Hun fikk nemlig minst 10! Neste år er vi tilbake til 28!

Uansett – nok en herlig sesong for ettermiddagsdamene. Maken til festlige, sprudlende, spilleglade damer – come rain or come shine – med eller uten birdies – skal du lete lenge etter. Takk til hver og en i sær for en superhyggelig sesong. Takk for hva alle bidrar med og fellesskapet vi sammen lager.

 

FORMIDDAGSRESULTATER:

 

 

ETTERMIDDAGSRESULTATER:

 

Generell informasjon

  • Ragnhild overrakte meget velfortjente vinflasker fra Haga Ladies til Susan Brown og Elise Hestø som takk for veldig god hjelp gjennom hele sesongen.
  • Ragnhild informerte om vårturen til La Sella Golf Resort i Spania som går 19. – 23. april. I førte omgang blir info om turen lagt ut på Haga Lady-siden.
  • Heidi informerte om innegolf-sesongen som starter opp på Toppgolf 29. oktober, kl. 11.30-14.00 for formiddagsspillet og kl. 18-20.30 for ettermiddagsspillet. Og som tidligere år vil de 5 beste rundene i løpet av sesongen føre til kåringen av Årets Innelady. Introduksjon og opplæring i simulatorspill vil skje 22. oktober.
  • Utesesongen er fortsatt ikke over, Ragnhild informerte om SF turnering på Haga 1. oktober og den avsluttende 7’er jerns-turneringen på Nordhaug 8. oktober (bare én kølle tillatt).
  • Julebord på Haga er satt til fredag 29. november.

 

Til slutt ble 2 x 2 kinobilletter og bordblomstene loddet ut og 12 heldige vinnere fikk en fin blomst eller kinobilletter med seg hjem.

En hyggelig aften med meget god stemning også i år.

 

Avslutningsaften

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X