Avslutning THGD

Avslutning Team Haga Golf Damer

 

Tekst: Kirsten Fuglseth

 

Fredag hadde Team Haga Golf Damer sin sesongavslutning. Golfturneringen ble avlyst pga mye regn, men festen på Haga ble gjennomført med stil!
Tittelen  «Årets æresmedlem» gikk til Elin Rynning Roen og det ble utover det fordelt følgende priser på fredagens avslutningsfest: Eirin Helland vant årets «most improved»; for en solid nedskrivning og seier på sin aller første Østlandstour! Elin Horgen vant «årets slag» for sitt hole-in-one på gul 4; i hard konkurranse med andre «hole-in-onere».. Cecilie Andersland vant «årets nykommer» og sist men ikke minst vant Gry Rolstad Borg prisen «årets ildsjel» for sin fantastiske evne til å trekke i trådene i kulissene  på sin elegante måte! Gruppens leder Jeanette Andersson kunne vært nominert i de fleste klasser og ble takket og hedret med den høyst dekkende tittelen «Årets pris»! Jeanette er en stor inspirator som med sin entusiasme binder gruppen sammen og som på en suveren måte balanser mellom å støtte og utfordre! Det er først og fremst  takket være henne at gruppen lever og vokser – og at Haga har vært så godt representert på ulike golfturneringer på damesiden, både i og utenfor klubben!

 

En av målsettingene for THGD er å få flere damer til å delta på turneringer utenfor klubben og det har gruppen virkelig klart. Det er mange som i år har debutert på Mid-am og Østlandstour og flere som har gjennomført sine første to- dagers turneringer noensinne. Gruppens leder Jeanette Andersson tok sammenlagtseieren på Østlandstouren (!) , og på 8 turneringer på touren har THGD 5 førsteplasser, 2 andreplasser og 5 tredjeplasser. Av 10 Mid-am turneringer stod gruppen for  3 førsteplasser, 5 andreplasser og 4 tredjeplasser i C- klassen. I Hagamatch vant Anniken Strøm B-klassen, også hun fra THGD.

 

Det har også vært gjennomført mye trening av ulike slag; sesongen kick- startet med treningsuke fra 24-27. april. Deretter fulgte treningssamling på Fjogstad 6. Mai, tur til Kragerø 12.-14.mai og det fortsatt i juni med puttekurs og Superpeedkurs. I august hadde vi kurs i mental trening og i september i banestrategi og tur til Sverige. Dermed satte fredagens fest et skikkelig punktum på en variert og aktiv sesong!

 

Avslutning Team Haga Golf Damer

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X