Årsrevisjon av handicap

I tråd med EGA Handicap System utfører Haga en handicaprevisjon for alle sine medlemmer (med hjemmeklubb i Haga) ved hvert årsskifte. Årsrevisjonen for 2017 er nå gjennomført. Den gjøres ved hjelp av en automatisk utregning, som ser på hver enkelt spillers scorearkiv i GolfBox, og gjør en beregning av handicapet.

 

Hensikten med en handicaprevisjon er å justere en spillers handicap som ikke reflekterer spillerens scoringpotensial i forhold til handicap, og om det dermed er behov for en justering av handicap. Etter beregningen kan en spiller få et nytt justert handicap eller bli stående med det samme handicap som ved sesongslutt. Avhengig av hvor mange runder man har registrert i GolfBox får man enten et EGA handicap eller et EGA turneringshandicap.

 

Alle medlemmer får beskjed i sin GolfBox om resultatet av årsrevisjonen for sitt handicap. Der kan man også se utregningen av ditt nye handicap. Det er kun runder registrert i GolfBox som blir tatt med i revisjonen, og husk: Jo flere handicaptellende runder du legger inn (gode og dårlige) i GolfBox, jo mer korrekt blir handicapet ditt.

 

Med det nye EGA Handicap System 2016-2019 kom også nye regler og gjennomføring av revisjoner av handicap. Les mer her…X