Banestatus 6.juni

Videre åpning av 18 hull Hovedbane og 9 hull Medlemssløyfe.

Fra og med mandag 18. juni vil Hovedbanen på Haga være Gul+Rød sløyfe. Medlemssløyfen vil fortsatt være på Blå sløyfe. 
Banen vil fra da av være åpen for alle, både medlemmer, medlemmers gjester og greenfeespillere.

 

Hovedbanen Gul + Rød fra mandag 18. juni
Banen, og spesielt greenene, har fortsatt isbrannskader etter vinteren, og det å etterså og dyrke frem greenene igjen har vært unormalt krevende. Materialet vi hjelpesår i er svært spirehemmende etter vinterens harde medfart hvor gresset har ligget under is i lang tid. Det vil derfor fortsatt være 4-5 provisoriske greener (slik det ser ut pr i dag vil dette være på Gul 1 , 2, 7 og Rød 6 og 9.)
Arbeidet med å klippe, vanne og klargjøre de provisoriske greenene har startet.

 

I tillegg til mye skader etter vinteren har den sterke varmen vi har hatt siste måneden gjort det ekstra utfordrende å ivareta banen. Vanning av greener, greenområder og utslagssteder prioriteres. Fairwayene er derfor tørre, men tørt brunt gress er ikke dødt, og klorofyllet vil komme tilbake. Vi ber om forståelse for hyppig vanning på banen, også på dagtid.

 

Medlemssløyfe Blå

Det vil fortsatt være Blå sløyfe som er Medlemssløyfen. Vi gjentar at denne sløyfen kun er for medlemmer med fri spillerett, og at ingen har anledning til å ta med gjester på denne sløyfen. Starttid er med ballrenne.
Også her jobber vi kontinuerlig med å få greenene tilbake til den standarden de skal ha. Noen av greenene vil kunne åpne snart, mens andre trenger mer tid. De vil åpne etterhvert som de er sterke nok til å tåle spill.

Banebilder 6.juni

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X