Andrea og Gunilla fra Haga til topps på helgens Østlandstour

 

Det ble en bløt start på helgen, med regnvær og vått første dag. Søndagen bød på finvær, i hvertfall for damene i nettoklassen som startet kl. 08:00. Etter første dag ledet Gunilla Traberg foran Kristin Teigen og Kirsten Fuglseth. Det ble også resultatet til slutt.

Også i bruttoklassen for damer var det ledelse fra Haga etter første dag; og Andre Hjellegjerde holdt god avstand til de andre i feltet og vant med 11 slag på neste dame.

 

I herreklassen (brutto) var Haga representert med 4 medlemmer og Ole Martin Davanger var sterkest av våre, med en 5.plass etter to 73 – runder. Seieren gikk til Petter Wittussen Sørensen fra Asker.

 

Østlandstour er en turneringsserie der de fleste baner i området er med, med 4 klasser, og med spill over to dager.  Forrige helg gikk turneringen på Kjekstad, der Haga hadde totalt med 8 spillere med. I klassen damer netto vant Marianne Mancini klart foran Jeanette Andersson, tett fulgt av Kirsten Fuglseth og Unni Gausel på 3. og 4. plass. I klassene herrer brutto og herrer netto tok hhv. Tim Gamborg og Antonio Mancini hver din 7.plass.X