Vårspretten


Vårspretten – 3 køller og en putter, lørdag 14.mai

 

Vårspretten burde denne gang kanskje heller vært omdøpt til «Neglespretten» 🙂 Iskald nordavind blåste omtrent tvers igjennom 23 deltakere. Men humør og spilleglede til ivrige Haga-medlemmer kan selv ikke sterk vind ødelegge. Godt «polstret» fra topp til tå var det greit å «bare» skulle bære med seg 3 køller og en putter. Og som alltid – her er det valgets kval – og kanskje oppdagelser av både feil køllevalg og ja, men kanskje jeg egentlig ikke trenger flere køller….???? !!!

 

Rød sløyfe og 9 hull skulle «forseres». Denne gangen spilte ikke bare køllevalg inn, men også den vanskelige vinden. Og den som behersket dette aller best var Ellen Røssum som vant på meget respektable 16 poeng. Nr 2. ble dagens turneringsansvarlige, Grete Halvorsen, poenget bak – og dagens beste mann ble Ole Hovind på hyggelig 3. plass, også med 15 poeng.  For øvrig var det jevn fordeling av de 8 premiene – 4 til damene og 4 til herrene – Haga-medlemmer vet å dele «broderlig»!

 

Det var også closest to the pin på både rød 6 og rød 8 – og her fordelte ekteparet Morten Wold og Gerd Lie de to hullene seg i mellom – Morten på rød 6, 6 meter fra pinnen og Gerd på rød 8, 2 meter fra pinnen. Gerd hadde her også turneringens eneste birdie 🙂

 

Etter endt spill var det veldig godt å komme inn i varmen i kafeen hvor Grete foretok premieutdelingen – og det med et usedvanlig hyggelig og populært premiebord – vinglass, gavekort fra Proshopen og greenfee-billetter både på Tyrifjord, Bærum og Haga gjorde susen.

 

Takk for hyggelig arrangement og vel gjennomført turnering!

 

R E S U L T A T E R 

 

AR

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X