Senior herrer – nå fra 50 år!

EGA (Det europeiske golfforbundet) har besluttet å senke nedre aldersgrense for senior herrer fra 55 til 50 år fra og med sesongen 2016. Damer og Herrer vil dermed ha samme nedre aldergrense. NGF følger selvfølgelig EGA, og i Haga GK vil de nye nedre aldergrensene medføre at seniorgruppen i klubben for 2016 blir utvidet med hele fem ekstra årskull med herrer i forhold til tidligere.

 

Kort fortalt, alle golfspillere som er født i 1966 eller tidligere, både kvinner og menn, kvalifiserer nå til deltagelse i alle senioraktiviteter i «Golfnorge».
I Haga GK er disse aktivitetene først og fremst konsentrert omkring ukentlige turneringer hver torsdag. Ute når banen er åpen, og inne hos ToppGolf med simulatorgolf når banen er stengt. Alle våre turneringer ligger i Golfbox for påmelding og resultatservice. I tillegg oppfordres alle seniorer til delta i Klubbmesterskapet på Haga, og selvfølgelig alle våre sosiale klubbturneringer og Haga Medal. Vi forsøker også å arrangere turer for seniorene, særlig da før sesongen er i gang på Haga.

NGF er arrangør av senior NM som arrangeres på høsten. Videre har NSG (Norsk Seniorgolf) et bredt tilbud til seniorgolfere i Norge. Dersom man melder seg inn i NSG gis det store muligheter for turneringsspill mot spillere fra andre klubber og på andre baner. På individuell basis får man som medlem av NSG tilbud om deltagelse i langt over 100 turneringer i året på landsbasis. Hagas seniorgruppe stiller med flere lag i NSGs lagserier, og vi deltar med flere lag i NSGs landsomfattende lagmesterskap. NSG arrangerer også turneringer og sosiale turer til sydlige strøk hver vår og høst.

Informasjon om Seniorkomiteens aktiviteter vil fortløpende bli lagt ut på Haga Golfklubbs hjemmesider.

 

Seniorkomiteen i Haga GolfklubbX