Juletilbud på Haga Golf aksjer

Den perfekte julegaven – til deg selv eller en golfvenn!

Kjenner du en golfer som vil bli glad for å få en aksje og medlemskap i Haga Golfklubb? Eller vurderer du selv å bli aksjonær?  

Frem til 1. januar 2020 tilbyr vi én aksje  i Haga Golf AS til kun 4990,- inkludert årsavgiften for 2020 (som gir fritt spill for hele 2020).

Aksjen gir en rekke fordeler man kun får som aksjonær: Fritt spill på aksjonærsløyfen (9 hull), mulighet til tidligere bestilling av starttid (10 dager mot 3 dager for gjester), fordelaktig spill på andre klubber, gunstig leie av selskaps- og møteromslokaler i klubbhuset for å nevne noen

Haga er Norges største golfanlegg som gir unike muligheter til å utvikle spillet på de mange treningsfasilitetene, samt fordelen med en 27 hulls bane fordelt på 3 sløyfer som gjør det enklere å få spilletid på banen. Hos oss kan du alltid gå ut på medlemssløyfen uten at du behøver å booke tid på forhånd.

Dette er et svært begrenset antall, så det er førstemann til mølla som gjelder. Ta kontakt med Erik Solberg på e-post: erik@hagagolf.no eller mobil 922 933 20 for kjøp av aksje. Mer informasjon og skjema for kjøp av aksje ligger på Hagas hjemmeside: www.hagagolf.no/aksjonaerX