Haga Ladies Scramble

Haga Ladies 18. september–Texas Scramble

Lagspill og spesielt Texas Scramble er populært og i dag stod 35 Haga Ladies – fordelt på 9 lag – klare på sine tildelte hull – for shot-gun start kl. 09.30. Høstlig og tåkete om morgenen, men sol og varmt vær var meldt ut over dagen og flott spillevær ble det. Litt venting ble det for noen av flightene i dag.

Hver av spillerne skulle ha 3 tellende utslag og glede over birdies ble det for noen av lagene, mange par og mange nesten par…. Premieutdeling i solen på terrassen – et snev av sensommer. Overlegen seier til vinnerlaget med -7 (64 slag): Heidi KH, Torill L, Vibeke S og Aase HS. Nr. 2 med resultat -3 (68 slag) ble 3-er-laget: Anne H, Anne-Sofie L, Trine CC. Nr 3 med samme resultat -3 (68 slag) ble Ellen R, Mona E, Eva MS og Britt V. Lengste Drive på Gul 5 stod Vibeke S for. Gratulerer til alle vinnere.

Velkommen til siste konkurransedag på Haga denne utesesongen – tirsdag 25. september.
Velg ut dine 3 beste køller + putter og meld deg på!

//Kari


Haga Ettermiddagsladies Texas scramble 18.sep

Tenk å få ha avslutningsturneringen i det fantastiske sommerværet! Eneste forskjell var høstmørket som kryper stadig nærmere. Til tross for utslag fra kl. 16.40 var det så vidt siste flight (med start 17.30) kom rundt. Stor takk til Kristin K som passet på å forskyve tidene godt frem.

 

Texas scramble sto på programmet i dag – 22 damer fordelt på 6 lag hadde det utrolig gøy ut på der. Plutselig kommer course management inn i bildet, hvilket utslag skal velges, hvilken puttelinje skal vi gå for – ja, her hersket så avgjort lagånden. Og er det noe damene har så er det lagånd – for her ble det utrolig jevnt. To slag skilte de fem første lagene! Dagens glade vinnere ble Unni G, Kama, Hanne B og Anne-Lise S med 32 slag. Strålende samarbeid og grattis til dere! Slaget bak fulgte Anne-Kari, Tove L, Anne Marie og Hanne R som hadde litt bedre hcp enn laget på 3. plass, nemlig Cathrine H, Jorunn F, Vibeke S og Susan. Susan startet også nærmest pinnen på gul 6 – hele 18 m fra, men den ble slått av Aase Marie som «bare» var 13,5 m fra pinnen. Dagens suverent lengste drive hadde Hilde M på gul 8. Hyggelig premieutdeling i kafeen hvor Vitamats kokk fikk svingt seg og servert sultne damer både middager, desserter, cappuccinoer og sjokolade med krem.

 

Alltid litt vemodig med sesongens siste turnering, men nok en fantastisk sesong har kommet til veis ende. Og som alltid har det vært både ups & downs rent spillemessig, men humør, glede, latter, herlige kommentarer og hyggelig samvær er og blir de viktigste bestanddelene på disse tirsdags- ettermiddagene. Tusen takk til hver og en av dere – vi gleder oss allerede til neste sesong.

 

//Annegrete

Haga Ladies 18.sept Texas Scramble

Flickr Album Gallery Pro Powered By: Weblizar


X